Σχεδόν 50 εκατομμύρια παίκτες έχει χάσει το Call of Duty τον τελευταίο χρόνο

332

Η Activision Blizzard, προχώρησε στην ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το πιο πρόσφατο τρίμηνο της, ανακοινώνοντας κάποια δυσάρεστα νέα.

Όπως ανέφερε το Call of Duty έχει χάσει πάνω από 50 εκατομμύρια παίκτες το οποίο ισούται με το 1/3 των συνολικών παικτών.

Πάμε να το δούμε όμως πιο αναλυτικά. Τον περασμένο Μάρτιο, καταγράφηκε το ποσό των 100 εκατομμυρίων ενεργών παικτών στους τίτλους της. Σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2021, έχουμε το ποσό των 150 εκατομμυρίων παικτών μηνιαίως. Ο μεγαλύτερος αριθμός προκύπτει φυσικά από τα Call of Duty: Warzone και Call of Duty: Black Ops Cold War.

Η εταιρία αναφέρεται σε αυτά τα αρνητικά νούμερα, λέγοντας πως το Call of Duty: Vanguard δεν πούλησε όσο χρειαζόταν ενώ το ανέφερε πως οι αριθμοί θα αυξηθούν με την κυκλοφορία του φετινού Modern Warfare 2 και Warzone 2.

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι τίτλοι. Τον Νοέμβριο του 2021 franchises όπως το Diablo, World of Warcraft ακόμη και το Overwatch είδαν την μείωση της τάξεως του 13%, φτάνοντας τους 26 εκατομμύρια παίκτες. Η μείωση συνεχίζεται και φέτος με τον αριθμό πλέον να φτάνει τα 22 εκατομμύρια.

Με τα Diablo Immortal, Overwatch 2 και Diablo IV η Blizzard θα προσπαθήσει να τονώσει ξανά τα νούμερα στο άμεσο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.