Στη Βαγδάτη και όχι στην εποχή των Αζτέκων, θα τοποθετείται το επόμενο Assassin’s Creed σύμφωνα με τον Jason Schreier

347

Πριν λίγες ώρες σας ενημερώσαμε πως γνωστός Insider, αποκάλυψε ότι το επόμενο Assassin’s Creed θα λαμβάνει χώρα στην εποχή των Αζτέκων. Βέβαια, δεν έγινε συγκεκριμένος, μιας και από αυτά που γνωρίζουμε είναι πως η Ubisoft μάλλον εργάζεται σε δύο παιχνίδια.

Το ένα που φέρει την κωδική ονομασία Rift, και για το οποίο στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορα. Αυτό που είχαμε μάθει από τον Jason Schreier, πασίγνωστο δημοσιογράφο του Bloomberg, πίσω στον Φεβρουάριο, ήταν πως το Rift θα είναι ένα μικρότερο standalone παιχνίδι το οποίο θα επικεντρώνεται στο stealth gameplay και θα κυκλοφορήσει είτε στα τέλη του 2022 είτε στις αρχές του 2023 και θα έχει ως κεντρικό ήρωα τον Basim, από το Assassin’s Creed Valhalla  και φαίνεται πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Ubisoft.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ.

Τώρα ο Jason Schreier ξαναχτυπά λέγοντας πως το επόμενο Assassin’s Creed είναι το Rift και θα μας ταξιδέψει στη Βαγδάτη! Στην ουσία ο τίτλος κάνει ταξίδι πίσω από εκεί που ξεκίνησε, στη Μέση Ανατολή, μιας και το πρώτο Assassin’s Creed έλαβε χώρα εκεί και φυσικά το Origins στην Αίγυπτο.

Ο δημοσιογράφος μέσω Reddit, συνέχισε λέγοντας πως έπειτα το Rift θα ακολουθήσει και το Assassin’s Creed Infinity, το οποίο φυσικά έχει επιβεβαιωθεί και από την ίδια την Ubisoft. Το Infinity θα περιλαμβάνει πολλές τοποθεσίες εντός, αλλά σε καμία από τις δύο περιπτώσεις (Infinity και Rift) δε θα υπάρχει η εποχή των Αζτέκων.

Τον Σεπτέμβριο, η Ubisoft θα πραγματοποιήσει και ένα σχετικό Ubisoft Forward όπου εκεί, εκτός των άλλων, θα ανακοινώσει και περισσότερα για το μέλλον του Assassin’s Creed franchise.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.