Στην εποχή των Αζτέκων θα διαδραματίζεται το επόμενο Assassin’s Creed σύμφωνα με αξιόπιστο Insider

370

Το Assassins Creed είναι ένα από τα πιο δημοφιλή franchises παιχνιδιών της Ubisoft, το οποίο έχει προσφέρει στους παίκτες κορυφαία παιχνίδια σε μοναδικές τοποθεσίες και σκηνικά.

Από το πιο πρόσφατο Valhalla, το οποίο διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της εισβολής των Βίκινγκς στην Αγγλία, μέχρι την Αρχαία Ελλάδα με το Odyssey, την Αρχαία Αίγυπτο με το Origins και ακόμη περισσότερα, το ταξίδι του Assassin’s Creed ανά τον πλανήτη είναι μεγάλο και θα συνεχίσει να είναι.

Τώρα όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο μέρος και χρονολογικό πλαίσιο, το οποίο θα επισκεφτεί η σειρά. Οι φήμες είναι πολλές, αλλά η πιο πρόσφατη έρχεται από τον ”JeremyPenter”, ένας άκρως αξιόπιστος insider, όπου μέσω Twitter, μας αποκάλυψε πως το επόμενο παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στην εποχή των Αζτέκων.

Η Εποχή των Αζτέκων άκμασε στο Κεντρικό Μεξικό, το διάστημα 1300 έως και 1521. Αυτό το setting φαίνεται ενδιαφέρον, εάν και εφόσον ισχύει μιας και έχουμε ήδη δει Mayans Assassins στο Black Flag.

Επίσης, οι Αζτέκοι φαίνονται σαν μια ενδιαφέρουσα προοπτική λόγω των ριζοσπαστικών σκέψεών τους και μιας μεγάλης ποικιλίας Θεών και Πολεμιστών με ένα μοναδικό σύνολο πανοπλιών. Ήταν γνωστό ότι θυσίαζαν ανθρώπινα όντα για να ικανοποιήσουν τους θεούς. Επομένως, είχαν και μια σκοτεινή πλευρά.

Όπως ανακοίνωσε και η Ubisoft, τον Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί και το σχετικό Ubisoft Forward όπου εκεί θα μάθουμε και το μέλλον της σειράς και εάν όντως τα παραπάνω ισχύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.