Σκότωσε τον επί 26 χρόνια φίλο του, για ένα in-game αντικείμενο στο Diablo II

598

Ένα φρικτό περιστατικό έλαβε χώρα στην επαρχία Clark των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα ο 36χρονος Joshua G. Spellman, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα των επί 26 χρόνια κολλητό του φίλο Andrew Dickson, εξαιτίας ενός σπάνιου αντικειμένου στο Diablo II.

Όλα άρχισαν όταν οι δύο φίλοι έπαιζαν παρέα Diablo II, στο ίδιο σπίτι, σε διαφορετικά δωμάτια, επικοινωνώντας μέσω ακουστικών.

Ένας random παίκτης, εισέβαλε στον server τους, ο οποίος δεν ήταν private, οπότε ο καθένας μπορούσε να κάνει join, κλέβοντας ένα σπάνιο in-game αντικείμενο. Ο Dickson αναστατώθηκε και άρχισε να βρίζει τον Spellman, ο οποίος του είπε πως αν δε σταματήσει θα τον σκοτώσει, όπως και έγινε.

Ο Spellman, βγήκε εκτός εαυτού, όπλισε το πιστόλι που είχε στην κατοχή του και πολύ κοντά του μάλιστα και πυροβόλησε τον Dickson.

H εισαγγελία είπε πως ο Spellman δεν έχει κάποιο ποινικό ιστορικό, με τον ανώτερο αναπληρωτή εισαγγελέα Luka Vitasovic να ζητά την κράτηση του κατηγορουμένου με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας ότι ένα φαινομενικά μικρό περιστατικό, είχε ως αποτέλεσμα να πυροβοληθεί και να σκοτωθεί κάποιος.

Από την άλλη η υπεράσπιση ζήτησε εγγύηση 200.000 δολαρίων. Εν τέλει, η εγγύηση του Spellman ορίστηκε στα 750.000 δολάρια με τη δίκη να προγραμματίζεται στις 29 Δεκεμβρίου.

Τέλος, αυτό που πραγματικά εξοργίζει είναι πως όταν ρωτήθηκε γιατί έχει πιστόλι κοντά του εκείνος απάντησε:

”Γιατί όχι; Αυτή είναι η Αμερική”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.