Πρώτο Teaser Trailer για την σειρά The Last of Us!

359

ΤΟ HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer μέσω του οποίου παρουσιάζει όλο το επερχόμενο υλικό που θα έρθει τους επόμενους μήνες στη συνδρομητική υπηρεσία του, HBO Max.

Στο trailer είχαμε την ευκαιρία να δούμε σειρές όπως το The White Lotus, The Idol, Hid Dark Materials, Industry, Los Espookys και πολύ ακόμη πρωτότυπο υλικό του HBO.

Στο τέλος, όμως υπήρχε μία έκπληξη για τους λάτρεις των videogames. Ο λόγος φυσικά για τη σειρά The Last of Us, για την οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο φυσικά πρωταγωνιστεί ο Pedro Pascal ως Joel και η Bella Ramsey ως Ellie. Μάλιστα στο trailer θα πάρουμε μία γεύση από τη συγκεκριμένη σκηνή του παιχνιδιού, η οποία γυρίστηκε ακριβώς με τα ίδια λόγια:

Μέσα στο teaser trailer είχαμε επίσης την ευκαιρία να δούμε δευτερόλεπτα σκηνών στα οποία συμμετέχουν η Nico Parker, η οποία θα υποδυθεί τη Sarah, την κόρη του Joel, την οποία κρατά στην αγκαλιά του και τρέχει, φέρνοντας μας έντονα τις σκηνές του παιχνιδιού, στις οποίες Joel και Sarah τρέχανε για να γλιτώσουν από το Outbreak που μόλις είχε ξεσπάσει όπως επίσης και μία πρώτη ματιά από τον Nick Offerman, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του Bill.

Η σειρά αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2023 στο HBO Max.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.