Πρώτες πληροφορίες για το MAFIA IV (ΦΗΜΕΣ)

590

Το MAFIA III κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου του 2016 και ήδη μετρά τρία χρονιά ζωής.

Οι φήμες αρχίζουν σιγά σιγά και παίρνουν μπρος, σχετικά με το franchise και που αυτό θα πορευθεί, έπειτα τις ανάμεικτες κριτικές του τελευταίου παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit ”TheTruthTeller1985”, o οποίος μάλιστα επικαλείται τρεις πηγές που επιβεβαιώνουν τα παρακάτω, μας αναφέρει πως το MAFIA IV θα μεταφερθεί στο Las Vegas.

Μεταφερόμαστε στην δεκαετία του ’70 και ουσιαστικά θα έχουμε την φυσική συνέχεια του MAFIA III, το οποίο έλαβε χώρα στην Νέα Ορλεάνη του 1968. Στο παιχνίδι, θα έχουμε τον έλεγχο ενός επικεφαλή εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος θέλει να λάβει τον καθολικό έλεγχο στα καζίνο και την διακίνηση των ναρκωτικών στην πόλη.

Πιο αναλυτικά τα λόγια του Leaker:

”Το Mafia IV,, αφορά την προσπάθεια να λάβεις τον έλεγχο στο Las Vegas, σε μία ιστορία γεμάτη έγκλημα, έρωτα και απληστία. Θα μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ομάδας σου, να κάνεις επιθέσεις (για παράδειγμα σε καταστηματάρχες που δεν πληρώνουν προστασία) και άλλα. Εάν προκαλέσεις μεγάλη ζημιά (reputation level), η αστυνομία θα σε σταματά ακόμη και στον δρόμο για να σου δώσε κλήση για υπερβολική ταχύτητα ή παραβίαση σηματοδότη. 

Το σύστημα φήμης, του χαρακτήρα σου θα επηρεάζει άμεσα τον τρόπο κατά τον οποίο σε αντιμετωπίζουν οι NPC. Εάν είσαι δίκαιος και όχι πολύ βίαιος ”νονός της νύχτας”, τότε θα σου συμπεριφέρονται με πιο ήπιο τρόπο και ίσως να σου δίνουν χρήσιμες συμβουλές για Missions αλλά εάν είσαι άπληστος και βίαιος θα σε αποφεύγουν.  Όσο πιο καλή είναι η φήμη σου και όσο μεγαλύτερη η αυτοκρατορία που στήνεις ανάλογα θα διαμορφώνεται κι η συμπεριφορά των αρχών απέναντί σου”. 

Επί προσθέτως, θα υπάρξει μία τελείως νέα μηχανή γραφικών για το παιχνίδι η οποία θα χρησιμοποιηθεί και στο, όπως προκύπτει από το leak, MAFIA II Remaster, το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα!

Tέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το motion capture του MAFIA IV, σύμφωνα πάντα με το Leak έχει ξεκινήσει εδώ και 8-9 μήνες, με το παιχνίδι να κυκλοφορεί το 2021.

Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της Take-Two Interactive.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.