Έρχεται Battle Royale Mode με 200 παίκτες, στο Call of Duty: Modern Warfare (Leak)

547

Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν μερικές φήμες, σχετικά με την έλευση ενός battle  royale mode στο Modern Warfare, κάτι το οποίο φαίνεται, πως δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Ο ‘‘Senescallo”, γνωστός από τα πολλαπλά leaks που έχει δώσει στο παρελθόν από το franchise, μας παρουσιάζει τον χάρτη του battle royale καθώς και πικάντικες λεπτομέρειες για το mode.

Στο σύνολο, θα έχουμε 200 παίκτες. Στην λίστα που διέρρευσε θα δούμε όλα τα Perks, όλο το διαθέσιμο loot καθώς και τις ζώνες του χάρτη. Ο χάρτης θα είναι πάρα πολύ μεγάλος, όπου θα αποτελείται από ολόκληρα maps των ground war και spec ops, όπως και στο Black Ops 4.

Eν συνεχεία, μαθαίνουμε πως σε κάθε match θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε εις πέρας διάφορες αποστολές, οι οποίες θα σας ανταμείβουν με Plunder. Έπειτα, θα μπορείτε να ξοδέψετε αυτά, αγοράζοντας κάποια αντικείμενα από special τοποθεσίες, πράγμα το οποίο θα μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πορεία του παιχνιδιού. Το Respawn αλλάζει, μιας και εάν μέλη της ομάδας σας πάρουν στην κατοχή τους Respawn Token σας, θα πρέπει να έρθετε σε μία 1v1 μάχη, με σκοπό να μπείτε πίσω στο match! Σαν αντίπαλο, θα έχετε έναν παίκτη ο οποίος περιμένει να κάνει και αυτός με την σειρά του respawn.

Τέλος, το Mode αναμένεται να έρθει το 2020 και η Infinity Ward δουλεύει μαζί με την Raven, ώστε να το φέρει στο Modern Warfare.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.