Προφανώς και κάποια στιγμή θα ερχόταν μάσκα με RGB από την Razer!

716

Η Razer ανακοίνωσε την νέα N95 μάσκα της κατά του Covid-19.

Ο λόγος για το Project Hazel, την ”πιο έξυπνη μάσκα του κόσμου”. Από θέμα κατασκευής, η μάσκα, έχει ανεμιστήρες οι οποίοι αφαιρούνται και επαναφορτίζουν όπως επίσης και smart pods τα οποία αυξομειώνουν την ροή του αέρα. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα έξυπνα αυτά pods, έχουν μέγιστες αποδόσεις, καθώς μπορούν και φιλτράρουν το 95% των σωματιδίων που έρχονται μέσω του αέρα (βακτήρια).

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η μάσκα στο μπροστινό μέρος είναι διαφανείς ώστε να μπορούν οι άλλοι να βλέπουν το πρόσωπο σας. Εννοείται πως έρχεται με RGB. Οι αναπνευστήρες έχουν ζώνες φωτός, και ανάλογα την προτίμησή σας διαλέγετε το αντίστοιχο χρώμα.

Όταν νυχτώνει, αυτόματα ενεργοποιείται μία LED λυχνία ώστε να βλέπουν οι άλλοι το στόμα σας όταν μιλάτε. Επίσης, μαζί με την μάσκα έρχονται και UV φώτα για την απολύμανσή της.

Και δεν τελειώσαμε εδώ…

Η μάσκα ενσωματώνει ενισχυτή φωνές ώστε να μπορούν οι άλλοι να σας ακούν καθαρά.

Τιμή και διαθεσιμότητα δεν έχουμε ακόμη, μιας και η Razer βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο με το εν λόγω Project περιμένοντας παράλληλα να πάρει και το OK, από τους αρμόδιους φορείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.