Προτεραιότητα στην PC έκδοση και όχι την Steam Deck έκδοση δίνει η Naughty Dog για τα επερχόμενα Updates του The Last of Us Part I

493

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, το launch του The Last of Us Part I σε PC, ήταν καταστροφικό.

Το παιχνίδι, δεν κατάφερε να αναπαραχθεί σωστά ούτε από μηχανήματα χιλιάδων ευρώ και γενικά μιλάμε για ένα κάκιστο PC port. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να ακούσετε το τελευταίο μας επεισόδιο, από το επίσημο Podcast μας παρακάτω:

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, αναμένεται να έρθει ένα νέο hotfix σήμερα 4 Απριλίου ενώ την Παρασκευή 7 Απριλίου θα έρθει ένα μεγαλύτερο Patch.

Oι νέες δηλώσεις της Naughty Dog:

Παίκτες του The Last of Us Part I στο PC: Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς δεν λάβατε την ποιότητα της Naughty Dog που περιμένατε. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να επιλύσει τα προβλήματα που εμποδίζουν αυτή τη στιγμή ορισμένους από εσάς ώστε να βιώσουν το παιχνίδι (σωστά), ώστε να διασφαλίσει ότι θα φτάσει στο επίπεδο ποιότητας που περιμένετε και αξίζετε.

Την Τρίτη αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα hotfix για το The Last of Us Part I στο PC που θα διορθώσει το jittering στην κίνηση της κάμερας που ελέγχεται με το ποντίκι, κάποια crashes και άλλα. Ένα μεγαλύτερο patch με πρόσθετες διορθώσεις θα κυκλοφορήσει αργότερα στην εβδομάδα. Προτρέπουμε επίσης τους παίκτες να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούν τους πιο πρόσφατους drivers γραφικών της Nvidia, της AMD και της Intel.

Η ομάδα μας και οι αφοσιωμένοι συνεργάτες μας στην Iron Galaxy θα συνεχίσουν να ερευνούν και να αντιμετωπίζουν τα γνωστά προβλήματα ώστε να προσφέρουν την εξαιρετική εμπειρία του The Last of Us Part I που περιμένετε.

Ενώ αναφέρθηκε και στην Steam Deck έκδοση λέγοντας:

Και ενώ γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς θα θέλατε να παίξετε το The Last of Us Part I στο Steam Deck, δίνουμε προτεραιότητα στις διορθώσεις και τις ενημερώσεις κώδικα πριν το υποβάλουμε για επαλήθευση. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την κατάσταση του Steam Deck καθώς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την έκδοση για υπολογιστή.

Μείνετε συντονισμένοι και για το δικό μας review.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.