Ο Hideo Kojima και η Kojima Productions δημοσίευσαν ένα μυστήριο Teaser από ένα επερχόμενο παιχνίδι

230

Ο Hideo Kojima χτυπά ξανά με τα κλασσικά κόλπα του και τώρα πρέπει να κάτσουμε να λύσουμε το μυστήριο και να κυνηγήσουμε μάγισσες ως είθισται!

Ένα νέο παιχνίδι βρίσκεται στον ορίζοντα για τον αγαπημένο δημιουργό και την ομάδα του όπως φαίνεται. Η Kojima Productions μέσω της ιστοσελίδα της μοιράστηκε την παρακάτω εικόνα:

”Ποιος/Ποια είμαι?” αναφέρει εικόνα ενώ ξεκάθαρα βλέπουμε ένα κοριτσάκι στη φωτογραφία.

Υπήρξαν πολλές εικασίες και λίγες λεπτομέρειες σχετικά στο τι εργάζεται ο Kojima και η ομάδα του. Ένα νέο παιχνίδι τρόμου φαίνεται πολύ πιθανό, δεδομένου του ότι είχαμε στο παρελθόν το Silent Hills / P.T. και μία συνεργασία μεταξύ του Kojima, του Norman Reedus και του σκηνοθέτη Guillermo del Toro. Αυτή η εικόνα είναι αρκετά δυσοίωνη και μυστηριώδης για έναν τίτλο τρόμου είναι η αλήθεια και αυτό το ενδεχόμενο είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, είναι η αλήθεια…

Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα sequel του Death Stranding ή θα μπορούσε να σχετίζεται με το παιχνίδι που φέρεται να έχει τίτλο Overdose στο οποίο εργάζεται η Kojima Productions με το Xbox. Υποτίθεται ότι πρόκειται για ένα επεισοδιακό παιχνίδι τρόμου που βασίζεται στην τεχνολογία cloud της Microsoft Azure. Για το θέμα δείτε παρακάτω πιο αναλυτικά:

Horror τίτλος το επόμενο Project του Hideo Kojima με όνομα ”Overdose” – Αποκαλυπτήρια στο Summer Game Fest; (ΦΗΜΗ)

Η απάντηση της Kojima Productions για το τι θα γίνει με την Sony έπειτα την ανακοίνωση συνεργασία της με το XBOX

Eπίσης θα μπορούσε να είναι κάτι τελείως άσχετο με τα παραπάνω προφανώς. Τώρα το ”Who am I?” αν αποτελεί τον τίτλο του επόμενου παιχνιδιού του Hideo Kojima ή απλά μία περιγραφή της οποίας από πίσω κρύβεται ένα νόημα…μόνο ένας Hideo Kojima το ξέρει! Μείνετε συντονισμένοι!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.