Οι νέοι drivers της NVIDIA φέρνουν το Ray Tracing σε όλα τα παιχνίδια (σχεδόν)!

457

H Νvidia ανακοίνωσε κάτι πραγματικά απρόσμενο και εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Πιο συγκεκριμένα από αύριο, 14 Ιανουαρίου η εταιρία θα προσφέρει έναν ολοκαίνουργιο GeForce Game Ready driver, ο οποίος θα έρθει να φέρει βελτίωση για καλύτερη απόδοση σε επερχόμενυς τίτλους όπως το God of War, Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, GRIT, Monster Junter Rise, HITMAN III και Τhe Anacrusis. 

Τα νέα όπως δε σταματάνε εδώ μιας και μέσω του συγκεκριμένου driver, πλέον θα μπορείτε μέσω του σχετικού overlay σε in-game (από το GeForce Experience) να κάνετε enable τρία φίλτρα σε οποιδήποτε παιχνίδι θελήσετε το οποία θα προσφέρουν μία άκρως θεαματική βελτίωση στον οπτικό τομέα. Αυτά είναι τα Screen Space Ray Traced Global Illumination, Screen Space Ambient Occlusion και Dynamic Depth of Field.

Και η NVDIA συνεχίζει μιας και updates έχουμε και του DSR το οποίο θα αντικατασταθεί από το ολόφρεσκο DLDSR. Είναι μία τεχνολογία η οποία δουλεύει πάνω κάτω σαν το DLSS, η οποία στην ουσία θα κάνει render το παιχνίδι σε μικρότερη φαινομενικά ανάλυση, δίχως όμως να μειώνει την ποιότητα της εικόνας προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη απόδοση ή πολύ απλά καλύτερο framerate.

Πρόκειται για ένα ”σύντομο remaster’‘ το οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσω των παραπάνω, στο εκάστοτε παιχνίδι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η NVIDIA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.