Ξέρουμε και επίσημα πότε θα έρθει το Layers of Fear της Bloober Team! (ΒΙΝΤΕΟ)

259

Η Bloober Team, αυτό το διάστημα ασχολείται φυσικά με το remake του Silent Hill 2, αλλά παράλληλα ασχολείται και με άλλα πράγματα!

Φυσικά και αναφερόμαστε στο Layers of Fear, ένα re-imagine παιχνίδι το οποίο θα μας εξιστορήσει με διαφορετικό τρόπο τις καθηλωτικές ιστορίες των Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance και Layers of Fear 2, με αλλαγές στο gameplay και φυσικά οπτικό τομέα νέας γενιάς, μιας και ο τίτλος αναπτύσσεται με Unreal Engine 5 και παράλληλα θα φέρει ray-tracing, HDR και έναν σκασμό από χαρακτηριστικά, τα οποία θα συνθέσουν μία αξιομνημόνευτη εμπειρία.

Στην βάση του το παιχνίδι συνεχίζει να είναι ένα first person psychedelic horror, το οποίο εστιάζει στην εξερεύνηση και την αφήγηση. Μάλιστα το Πολωνικό studio αναφέρει ότι το παιχνίδι θα έρθει να ξαναγράψει από την αρχή τον όρο horror, και όπως τον έχουμε μάθει μέχρι σήμερα.

Επίσης, θα υπάρξει και το DLC ”The Final Note” μέσω του οποίου θα μας παρουσιαστεί μία νέα εκδοχή της ιστορίας του Layers of Fear, η οποία θα έρθει να κουμπώσει τα γεγονότα.

Στα χαρμόσυνα νέα τώρα, ο τίτλος θα έρθει τον Ιούνιο για PC, PlayStation 5, Xbox Series X και S. Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.