Με Unreal Engine 5 και με πλήρη συνεισφορά της The Coalition αναπτύσσεται το State of Decay 3

232

Το State of Decay 3, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2020 και από τότε δεν έχουμε μάθει πάρα πολλά νέα για τον αποκλειστικό τίτλο του XBOX.

Αυτή τη φορά όμως, έχουμε νέα που αφορούν την πορεία ανάπτυξης του τίτλου και πιο συγκεκριμένα, μαθαίνουμε πως το παιχνίδι αναπτύσσεται με την ολόφρεσκη μηχανή γραφικών Unreal Engine 5, ενώ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεισφέρει και η The Coalition, η ομάδα πίσω από τα Gears of War. Φυσικά, η βασική ομάδα συνεχίζει να είναι η Undead Labs.

Ο Matt Booty, επικεφαλής των XBOX Game Studios μίλησε στο podcast που πραγματοποιεί ο Major Nelson (Larry Hryb) αναφέροντας τα εξής:

Η Undead Labs συνεργάζεται με τη Coalition στο Βανκούβερ, ξέρετε το στούντιο των Gears of War και χρησιμοποιούν κάποιες τεχνολογίες πάνω στην Unreal Engine 5.

Πριν αρκετές εβδομάδες περάσαμε όλη την ημέρα μας στο στούντιο της Undead Labs στο Σιάτλ, κάτι που ήταν πανέμορφο έχοντας διάφορες ενημερώσεις για το State of Decay 3, το οποίο εμπεριέχει πραγματικά υπέροχα πράγματα. Επίσης, το State of Decay 2 συνεχίζει να αναπτύσσει τη βάση χρηστών του.

Το παιχνίδι συνεχίζει να μεγαλώνει και είναι υπέροχο που είχαμε αυτά τα νέα. Νομίζω ότι ”πιάσαμε” τους 11 εκατομμύρια παίκτες στο State of Decay 2 και αυτό είναι πολύ όμορφο.

Περιμένουμε και επίσημα περισσότερα για τον πολυαναμενόμενο action/adventure survival horror τίτλο του XBOX.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.