Δημόσιο ευχαριστώ της Rockstar στους Developers που εργάστηκαν στο GTA V – Πολύ σύντομα η αποκάλυψη του GTA 6;

205

Το Grand Theft Auto V αποτελεί αναμφίβολα ένα παιχνίδι σταθμός τόσο για την gaming βιομηχανία όσο και για την ίδια τη Rockstar Games, καταφέρνοντας να πουλήσει από το 2013, όπου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, μέχρι και σήμερα, πάνω από 170 εκατομμύρια αντίτυπα!

Φαίνεται πως η εταιρία αφήνει σιγά σιγά πίσω της το παιχνίδι μιας και πλέον στρέφει όλη της την προσοχή στην ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου Grand Theft Auto 6. Μέσω σχετικού blog post η εταιρία θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους developers, οι οποίοι εργάστηκαν πάνω στο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα:

Το Grand Theft Auto V και το Grand Theft Auto Online αντιπροσωπεύουν τις μαζικές προσπάθειες των ομάδων μας σε όλο τον κόσμο για όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε να αναγνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτά τα παιχνίδια, από την αρχική τους κυκλοφορία το 2013, μέχρι και σήμερα.

Όπως μάθαμε από πρόσφατα δημοσιεύματα, στον τίτλο εργάστηκαν 6.820 άτομα, ένας πραγματικός στόλος, από ανθρώπους.

Τώρα, ήρθε η ώρα για το GTA 6 και αυτή η κίνηση της Rockstar, ώστε να ευχαριστήσει δημοσίως τους developers του GTA 5, ενδεχομένως να μαρτυρά πως βρισκόμαστε αρκετά κοντά στην επίσημη αποκάλυψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.