Μεγάλο θέμα με το stock των XBOX χειριστηρίων στις Ευρωπαϊκές αγορές

291

Ήδη γνωρίζουμε ότι η διαθεσιμότητα τόσο του PlayStation 5 όσο και του Xbox Series X και S αποτελούν αγκάθι με τις κονσόλες να κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό.

Νέο θέμα όμως, έχει προκύψει και με τα χειριστήρια του XBOX και πιο συγκεκριμένα το Xbox Wireless Controllers, το οποίο βρίσκεται σε τεράστια έλλειψη από τις Ευρωπαϊκές αγορές.

Αυτή η έλλειψη φυσικά έχει αντίκτυπο και στην τιμή του προϊόντος το οποίο το βλέπουμε να πωλείται σε αρκετά υψηλότερη τιμή, από προτεινόμενη λιανική των €59,99.

Αγορές όπως της Γαλλίας, Ολλανδίας, Γερμανίας και άλλων μεγάλων χωρών φαίνεται πως έχουν τεράστιο θέμα. Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε και ένας αντιπρόσωπος της Microsoft, μέσω του VGC ο οποίος ανέφερε:

Γνωρίζουμε ότι ενδεχομένως μπορεί να είναι δύσκολο να βρει κάποιος Xbox Wireless Controllers αυτή τη στιγμή λόγω θεμάτων ανεφοδιασμού. Εργαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τους κατασκευαστές και τους συνεργάτες μας στα καταστήματα λιανικής για να φτιάξουμε την κατάσταση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας πωλητή για διαθεσιμότητα.

Μακάρι το θέμα να λυθεί γρήγορα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.