Η Sony δε θα είναι παρούσα στην Gamescom 2022 – Χιλιάδες οι προπωλήσεις εισιτηρίων

354

Τα μεγαλύτερα και περισσότερα events που αφορούν το Summer Game Fest έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και αυτό που έχει μείνει, τουλάχιστον το μεγαλύτερο σε κλίμακα είναι η Gamescom η οποία γυρνάει ξανά έπειτα από 2 χρόνια, σε φυσική μορφή!

Φέτος, θα παρευρεθεί κανονικά κόσμος, στο εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας (Koelnmesse) για ακόμη μία χρονιά. Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι εξαιρετικά υψηλές! 60 χιλιάδες και πλέον εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί ενώ αναμένεται αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει ακόμη παραπάνω και να αγγίξει τις 100 χιλιάδες, νούμερο ρεκόρ!

Φέτος, η έκθεση θα διεξαχθεί το διάστημα 24-28 Αυγούστου.

Για όσους δε γνωρίζουν, μιλάμε για τη μεγαλύτερη gaming έκθεση της Ευρώπης, η οποία διεξάγεται κάθε Αύγουστο στη Γερμανία. Μάλιστα η ομάδα μας επισκέφτηκε την έκθεση το 2019, λίγο πριν έρθει η πανδημία, δείτε το video μας παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=T06CL4lBI_U

Όσον αφορά τις εταιρίες τώρα μαθαίνουμε και επίσημα πως η Sony δε θα βρίσκεται παρούσα στην έκθεση. Επίσης, μεγάλοι απόντες θα είναι και οι Activision Blizzard, Nintendo και Take-Two Interactive.

Από την άλλη εταιρίες όπως η THQ Nordic, Koch Media, Bandai Namco θα βρίσκονται εκεί παρέα με 250 συνολικά εταιρίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.