Μέχρι τον Απρίλιο του 2023 θα έρθουν τα Avatar: Frontiers of Pandora, το νέο Mario + Rabbids και Skull & Bones

417

Η Ubisoft προχώρησε στη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της για το τρέχον οικονομικό έτος αλλά ανακοίνωσε και τι πρόκειται να δούμε και στο επόμενο.

Αρχικά, το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege κατάφερε να φτάσει τα 80 εκατομμύρια μοναδικούς ενεργούς παίκτες, με τα 10 εκατομμύρια από αυτούς να εισέρχονται στον συνολικό αριθμό τους τελευταίους 12 μήνες. Ο τίτλος μετρά ήδη 7 χρόνια ζωής και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει ακόμη περισσότερα χρόνια.

Επί προσθέτως το Riders Republic το οποίο ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Ο χρόνος παιχνιδιού ανά παίκτη και το PRI αυξήθηκαν κατά 60% και 4 φορές περισσότερα σε αντιστοιχία με το προηγούμενο παιχνίδι της Ubisoft Annecy, το STEEP.

Συνεχίζουμε με το Assasin’s Creed Valhalla το οποίο κατάφερε ακόμη ένα ρεκόρ. Το παιχνίδι κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια έσοδα καθιστώντας τον, τον πρώτο τίτλο του franchise που καταφέρνει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον CEO της Ubisoft, Yves Guillemot.

Να πούμε πως ο τίτλος τροφοδοτείται από το 2020 με υλικό και expansions ενώ στις 10 Μαρτίου αναμένεται ένα τεράστιο Expansion, το Dawn of Ragnarök, το οποίο θα έρθει να προσθέσει πάνω από 40 ώρες gameplay. Δείτε το preview μας εδώ.

Τέλος, η Ubisoft ανακοίνωσε τους επερχόμενους τίτλους της για το επόμενο οικονομικό έτος το οποίο θα καλύψει τον Απρίλιο του 2022 με τον Απρίλιο του 2023.

Όπως ανέφερε αυτό θα περιλαμβάνει τα Avatar: Frontiers of Pandora από τους δημιουργούς του The Division franchise (Massive Entertainment), το Mario + Rabbids: Sparks of Hope δια χειρός Ubisoft Milan και Ubisoft Paris, το Skull & Bones το οποίο έχει περάσει από χίλια κύματα και αναπτύσσεται από την Ubisoft Signapore, Ubisoft Chengdu και Blue Byte, όπως επίσης και ακόμη περισσότερα συναρπαστικά παιχνίδια, σύμφωνα με τη Γαλλική εταιρία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.