Μάλλον μάθαμε το επόμενο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation που θα έρθει σε PC

264

Μια φαινομενικά ασήμαντη αγγελία για εργασία πυροδότησε τις εικασίες των θαυμαστών ότι το επόμενο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation που η Sony σκοπεύει να μεταφέρει σε PC είναι το Ratchet and Clank: Rift Apart. Αυτό το νέο, έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες πριν από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του The Last of Us Part 1 για PC, η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου.

Να πούμε πως το Ratchet and Clank: Rift Apart, κυκλοφόρησε στα μέσα του 2021 για PlayStation 5. Τώρα όσον αφορά το παραπάνω, και πως οι fans θεωρούν πως το Ratchet and Clank: Rift Apart θα είναι το επόμενο PC Port της Sony, όλα ήρθαν όπως αναφέραμε από αγγελία για εργασία, η οποία δημοσιεύτηκε από την Nixxes Software, το ολλανδικό studio που εξαγόρασε η Sony ώστε να αναλάβει τα PC port της.

Next Playstation to PC port from Nixxes from GamingLeaksAndRumours

Η αγγελία ανέφερε πως αναζητείται ένας UI και UX designer. Αυτή η αγγελία ανακαλύφθηκε από τον χρήστη του Reddit ”Veloxz”, ο οποίος τονίζει πως η αγγελία αναφέρει πως οι παραπάνω δύο θέσεις απαιτούν και την χρήση-γνώση του ”Coherent middleware”, ένα λογισμικό το οποίο χρησιμοποιείται σε κάποια παιχνίδια της Sony, συμπεριλαμβανομένου και του Ratchet & Clank: Rift Apart.

Για να δούμε λοιπόν, αν η παραπάνω αναφορά επιβεβαιωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.