Η Ubisoft ετοιμάζει την επιστροφή του Prince of Persia | Θα είναι PS5 Exclusive (ΦΗΜΗ)

627

Μια ακόμη διαρροή που αφορά ένα από τα πιο αγαπημένα franchises του κόσμου, δια χειρός Ubisoft, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πριν λίγο καιρό, αρχικά, χρήστες του Reddit μίλησαν για επιστροφή του franchise το οποίο μάλιστα, θα αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μία νέα διαρροή όμως, ήρθε να ταράξει το ίντερνετ. Ο χρήστης TomorrowSubtle, ανέφερε πως οι φήμες που διέρρευσαν πριν λίγες εβδομάδες δεν είναι αληθινές, δίνοντας έπειτα τις δικές του πληροφορίες. Πιο αναλυτικά είπε:

”Ένα νέο Prince of Persia βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης από την Ubisoft Montreal και δεν θα ονομάζεται Dark Babylon όπως ανέφεραν πρόσφατα κάποια leaks αλλά σκέτο Prince of Pesia. Θα είναι reboot στη σειρά και PS5 Timed Exclusive. Πρόσφατα άκουσα, ότι η ημερομηνία ανακοίνωσης του έχει οριστεί για την Ε3 2020 και πως θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο όμως με την Sony να αλλάζει τα σχέδιά της, μπορεί και να ανακοινωθεί σε κάποιο άλλο event”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το εν λόγω leak έχει λογοκριθεί αρκετά στο reddit, ειδικότερα για το πόσο μπορεί να αληθεύει. Το πιο εύστοχο σχόλιο ήταν ενός χρήστη ο οποίος σχολίασε:

”Αυτό μοιάζει ψέμα, αν κάποιος σκεφτεί ότι η Ubisoft δεν λειτουργεί με exclusives εκτός από τα δικά της IP. Το μόνο που μπορώ, να αναφέρω ως παράδειγμα είναι το Mario V Rabbids”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.