Η Take-Two, εξαγόρασε την Zynga, γνωστή από το FarmVille, για 13 δισεκατομμύρια!!!

409

Η μεγαλύτερη εξαγορά στη βιομηχανία των παιχνιδιών μόλις έγινε!!!

Η Take-Two Interactive, μαμά εταιρία της Rockstar Games, 2K Games και Private Division προχώρησε στην εξαγορά της Zynga.

Για όσους δε γνωρίζουν, η Zynga, είμαι μία εταιρία η οποία ασχολείται με το mobile gaming, με απίστευτα έσοδα και γνωστή για παιχνίδια όπως το FarmVill, Mafia Wars και άλλα.

Ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two ανέφερε:

”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεταμορφωτική συναλλαγή μας με την Zynga, η οποία διαφοροποιεί σημαντικά την επιχείρησή μας και καθιερώνει την ηγετική μας θέση στα κινητά, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα της βιομηχανίας διαδραστικής ψυχαγωγίας.

Αυτός ο στρατηγικός συνδυασμός συγκεντρώνει τα καλύτερα franchise για κονσόλες και υπολογιστές στην κατηγορία μας, με μια κορυφαία στην αγορά, διαφοροποιημένη πλατφόρμα εκδόσεων για κινητά, που έχει πλούσια ιστορία καινοτομίας και δημιουργικότητας. Η Zynga έχει επίσης μια εξαιρετικά ταλαντούχα και βαθιά έμπειρη ομάδα, και ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε στην οικογένεια Take-Two τους επόμενους μήνες”.

Η Take-Two φαίνεται πως θέλει να επενδύσει και επίσημα στο mobile gaming και είναι ενδιαφέρον να δούμε τι μας ετοιμάζει για το μέλλον”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.