Η Sasha Grey, πρώην πορνοστάρ, θα είναι radio DJ στο Phantom Liberty Expansion του Cyberpunk 2077

367

Η Sasha Grey, η οποία πλέον έχει στρέψει την καριέρα της στο streaming μέσω Twitch, αλλά άφησε την σφραγίδα της όντας μεγάλο όνομα στη βιομηχανία των ακατάλληλων ταινιών, θα κάνεις την εμφάνισή της, στο Cyberpunk 2077!!!

Πιο συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στο επερχόμενο Expansion του Cyberpunk 2077, με όνομα ”Phantom Liberty”, χαρίζοντας την φωνή της στη ραδιοφωνικό παραγωγό ”Ash”, η οποία θα κάνει το δικό της show στον σταθμό 89.6 Growl FM.

Phantom Liberty ονομάζεται το πρώτο Expansion του Cyberpunk 2077 και έρχεται το 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

https://twitter.com/SashaGrey/status/1581111741953425409

Επί προσθέτως, η CD Projekt Red ανέφερε στους fans της πως μπορούν να δημιουργήσουν και τα δικά τους μουσικά κομμάτια. Έτσι, θα μπορούν να έχουν το δικό τους έργο εντός παιχνιδιού και παράλληλα η Πολωνική εταιρία να αποφύγει το κόστος των μουσικών δικαιωμάτων.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου πατώντας εδώ. Θα υπάρξουν 12-15 νικητήρια κομμάτια και η Sasha Grey ή αλλιώς Ash θα παίζει αυτά τα κομμάτια. Οι νικητές επίσης θα λάβουν και 3.000 δολάρια καθώς και μία τσάντα με καλούδια όπως την φιγούρα που υπήρχε στη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.