Η Quantic Dream των Heavy Rain, Detroit Become Human κλπ, ετοιμάζει Star Wars τίτλο! (ΦΗΜΗ)

418

Η Quantic Dream δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις!

Το πολύπειρο και χαρισματικό Γαλλικό studio του Dadid Cage, το οποίο είναι υπεύθυνο για άκρως επιτυχημένα παιχνίδια, όπως το εξαιρετικό Heavy Rain, Beyond: Two Souls και το πιο πρόσφατο Detroit: Become Human, φαίνεται πως εργάζεται στο επόμενο project του το οποίο έρχεται από το ίσως μεγαλύτερο franchise του πλανήτη.

Τα πράγματα άρχισαν από τον Gauton, έναν Γάλλο YouTuber ο οποίος ανέφερε πως η Quantic Dream υπέγραψε συμβόλαιο με την Disney, αμέσως μετά τη λήξη συμβολαίου με τη Sony. Μέχρι και σχεδόν πρόσφατα τα παιχνίδια της Quantic Dream ερχόντουσαν αποκλειστικά σε PlayStation, όπως και τα παραπάνω, τα οποία φυσικά ήρθαν τα τελευταία χρόνια και σε PC και XBOX.

Η ομάδα ανάπτυξης έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις της να ασχοληθεί με το multiplatform development. Έτσι ο Gauton ανέφερε πως το studio δουλεύει πάνω σε έναν Star Wars τίτλο, το οποίο ήρθε να επιβεβαιώσει και πασίγνωστος insider Tom Henderson, που όπως θα δείτε παρακάτω μέσω Twitter, πόσταρε μία φωτογραφία από το Detroit: Become Human βάζοντας πάνω της δύο lightsabers.

Μάλιστα αναφέρεται πως το Project αναπτύσσεται ήδη 18 μήνες!

Πολλά τα μέτωπα εάν όντως αυτό ισχύει εν τέλει. Από τη μία έχουμε την Ubisoft να εργάζεται πάνω σε έναν Star Wars τίτλο, το πρόσφατα ανακοινωμένο remake του Knights of the Old Republic, και ίσως το επόμενο κεφάλαιο του Jedi Fallen Order από την ΕΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.