Η Microsoft παρουσίασε το Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core

413

Είναι κάτι το οποίο είχε διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό και εν τέλει η Microsoft το ανακοίνωσε.

Ο λόγος λοιπόν για το Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core, το οποίο στην ουσία αποτελεί τη λευκή version του κλασσικού Xbox Elite Wireless Controller Series 2.

Όμως η διαφορά δεν έγκειται μόνο στο χρώμα αλλά και σε μερικά πράγματα παραπάνω. Αρχικά δεν περιλαμβάνει τα συνήθη εναλλακτικά εξαρτήματα, τα οποία θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά αν θέλετε. Για αυτό και η τιμή του είναι και πιο χαμηλή, $129,99.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, έχουμε τα συνηθισμένα adjustable-tension thumbsticks, το λαστιχένιο grip και τις ιδιαίτερες σκανδάλες οι οποίες τώρα είναι λευκές.

Επίσης, η Core version δε συνοδεύεται με θήκη μεταφοράς. Να πούμε πως αν θελήσετε τα rear paddles, τα διαφορετικά thumbsticks και τη θήκη μεταφοράς θα μπορείτε να το κάνετε έναντι $59,99 αγοράζοντας το ”Complete Component Pack”.

Οι κύριες διαφορές λοιπόν της Core έκδοσης με τη βασική είναι οι παρακάτω:

To Elite Wireless Controller Series 2 – Core περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite Series 2
  • Μοχλός – εργαλείο ρύθμισης
  • Καλώδιο USB-C

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα πως το Xbox Elite Wireless Controller Series 2, θα έρθει στο XBOX Design Lab. Αυτό σημαίνει πως πλέον θα μπορείτε να φτιάξετε όπως εσείς θέλετε το δικό σας Elite Controller Series 2. Αυτό αναμένεται μέσα στην εορταστική περίοδο του 2022.

https://twitter.com/Xbox/status/1567517425775837195

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.