Η Bungie μπαίνει στην οικογένεια του PlayStation

598

Η απάντηση της Sony προς τη Microsoft, έπειτα την εξαγορά της Αctivision Blizzard από τη δεύτερη, ήρθε άμεσα!

Η εταιρία ανακοίνωσε πως η Bungie θα ενταχθεί στην οικογένεια του PlayStation. Αρχικά για να είμαστε ξεκάθαροι, δε μιλάμε για κάποια εξαγορά. Η Bungie θα παραμείνει ανεξάρτητο studio και θα εκδίδει τα παιχνίδια της σε όλες τις πλατφόρμες.

Όπως αναφέρει ο Jim Ryan στο κείμενό του στο PlayStation Blog:

”H Βungie πιστεύουμε ότι είναι λογικό να βρίσκεται δίπλα στον οργανισμό των PlayStation Studios και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες για τη συνεργασία μεταξύ αυτών των δύο ομάδων παγκόσμιας κλάσης. Έχω περάσει πολύ χρόνο με τον Pete Parsons, τον Jason Jones και την ομάδα διαχείρισης της Bungie για να αναπτύξω τις σωστές σχέσεις όπου θα υποστηρίζονται πλήρως από τη Sony Interactive Entertainment και θα τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα — να χτίζουν απίστευτους κόσμους που σαγηνεύουν εκατομμύρια άνθρωποι.

Η παγκόσμιας κλάσης τεχνογνωσία της Bungie στην ανάπτυξη πολλαπλών πλατφορμών και τις υπηρεσίες ζωντανών παιχνιδιών θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε το όραμά μας για επέκταση του PlayStation σε εκατοντάδες εκατομμύρια παίκτες. Η Bungie είναι μία σπουδαία καινοτόμος ομάδα και έχει αναπτύξει απίστευτα ιδιόκτητα εργαλεία που θα βοηθήσουν τα PlayStation Studios να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά, υπό την ηγεσία του Hermen Hulst.”

Όσον αφορά το ποσό αυτή της συνεργασίας, σύμφωνα με το Gamesindustry.biz, υπολογίζεται γύρω στα $3.6 δισεκατομμύρια δολάρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.