Η 21 ετών Youtuber/Streamer ”K1KA” βρέθηκε νεκρή

755

Η δημοφιλής streamer του Twitch αλλά και YouTuber, Kristina ”Kika” Dukic απεβίωσε σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Γνωστή ως και ”K1K1” ή ”Kika”, η  Dukic η οποία ήταν από τη Σερβία, πρόσφατα είχε λάβει τεράστια επιτυχία παίζοντας Counter Strike: Global Offensive και League of Legends. Τα πρώτα της βήματα, άρχισαν το 2015, παίζοντας Grand Theft Auto V και Minecraft.

Περνώντας τα χρόνια η Dukic, κατάφερε και έφτασε τον αριθμό των 705.000 συνδρομητών στο Youtube και 44,5 χιλιάδων ακόλουθων στο Twitch.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kika (@kikax3)

Ο θάνατος της νεαρής κοπέλας επιβεβαιώθηκε από την ίδια της την οικογένεια μέσω social media. Μέσω ενός story από τον λογαριασμό της ίδιας, υπήρξαν τα παρακάτω λόγια:

”Θα είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τη μνήμη της ζωντανή. Σε αγαπάμε Κίκα και μας λείπεις περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν τα λόγια”.

Η αιτία θανάτου της νέας κοπέλας, δεν αναφέρθηκε ρητά, αλλά τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι ο Dukic πέθανε από αυτοκτονία. Η αστυνομία φέρεται να εντόπισε το ”άψυχο σώμα” της και χωρίς σημάδια πάλης ή βίας. Επίσης, το μήνυμα στο Instagram τελείωσε λέγοντας:

”Εάν έχετε σκέψεις αυτοκτονίας ή υποφέρετε από κατάθλιψη, μιλήστε με κάποιον, δεν είστε μόνοι”.

Η πορεία της Dukic στο YouTube ηταν πολυποίκιλη, από το να παίζει τα αγαπημένα της βιντεοπαιχνίδια μέχρι απλά να κάνει παρέα με φίλους και την οικογένεια της.Σε ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο της με 3,5 εκατομμύρια προβολές, η μαμά της Dukic έβαλε κατά λάθος φωτιά στα μαλλιά της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.