Γίνετε ένας ”metahuman” στο Metaverse του S.T.A.L.K.E.R. 2!

484

Ναι, είναι γεγονός!

Η GSC Game World, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, θα προσθέσει στο παιχνίδι NFTs, προσφέροντας την επιλογή σε όσους θέλουν να έχουν ένα μέρος του παιχνιδιού στον metaverse ψηφιακό κόσμο.

Ο λόγος για το “S.T.A.L.K.E.R. Metaverse“. Όπως αναφέρουν οι developers, θα έχετε τη δυνατότητα να γίνεται οι πρώτοι ”metahumans”, σκανάροντας τα χαρακτηριστικά σας και μεταφέροντας σας στον digital κόσμο του S.T.A.L.K.E.R, κάνοντας σας στην ουσία ένα άκρως παραγωγικό NPC.

Αυτός που θα επιλέξει να αγοράσει το συγκεκριμένο NFT θα ζει εφόρου ζωής μέσα σε αυτό τον digital κόσμο, όπως ανέφερε ο Evgeniy Grygorovych, CEO της GSC, και θα πρέπει ο ίδιος να ταξιδέψει στα γραφεία της εταιρίας στο Κίεβο της Ουκρανίας, ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία.

Όπως πρόσθεσε η ομάδα ανάπτυξης, έχει σκοπό να διαθέσει πολυποίκιλα NFTs, που όπως τονίζει ουδεμία σχέση θα έχει με την επιρροή αυτών, στο τομέα του gameplay ή την εύνοια παικτών που έχουν στην κατοχή τους NFT.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.