Η ιστορία πίσω από τα side missions του Assasin’s Creed

571

To Assasin’s Creed είναι μια σειρά παιχνιδιών που συνάδει με την λέξη gaming για περισσότερο από 10 χρόνια.
Ένα γεγονός το οποίο δεν ήταν γνωστό μέχρι πρότινος είναι ότι το πρώτο παιχνίδι της σειράς είχε side quests μόνο και μόνο επειδή το παιδί του CEO έπαιξε το παιχνίδι και είπε ότι ήταν βαρετό.

O Charles Randall που έκανε γνωστό το γεγονός ήταν ο AI lead developer πίσω από το πρώτο Assasin’s Creed, και μέσω του Twitter μας έδωσε αυτές τις πληροφορίες.
Ήταν 5 ημέρες πριν το παιχνίδι σταλεί στους μεταπωλητές για την επίσημη κυκλοφορία του όπου ο CEO μας ανακοίνωσε ότι πρέπει να προσθέσουμε υλικό στο παιχνίδι και να είναι χωρίς bugs μιας και λόγο έλλειψης χρόνου αυτό το υλικό θα περαστεί απευθείας στον δίσκο που βγει προς πώληση.

Σύμφωνα με τον Charles Randal αυτός και η ομάδα του σε αυτές τις 5 ημέρες κατάφεραν να υλοποιήσουν τα side quest που πρέπει να μαζέψεις σημαίες όπως και τα missions που πρέπει να κυνηγήσεις τους templars.

Aν και τα κατάφεραν,σχεδόν όπως λέει ο ίδιος είναι θαύμα που εκείνο το παιχνίδι δεν σας έλιωσε κυριολεκτικά τις κονσόλες.

Υπήρχε ένα bug στο οποίο ένας από τους templars μπορούσε να ”πέσει” από τον κόσμο και να μην μπορείτε να τον σκοτώσετε, έτσι για να τελειώσετε το παιχνίδι στο 100% θα έπρεπε να το ξεκινήσετε από το μηδέν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.