Η ΕΑ σκέφτεται να αλλάξει το όνομα του FIFA

468

Η ΕΑ σε σχετικό δελτίο τύπου που ανάρτησε, αναφέρει σε πρώτη φάση πως το FIFA 22 είχε ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα.

Όμως από το πουθενά μας ενημέρωσε για τα επερχόμενα πλάνα της. Όπως ανέφερε, εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει τη συνεργασία της με τη FIFA (Fédération Internationale de Football Association), και να αλλάξει και το όνομα του επόμενου ποδοσφαιρικού τίτλου της.

Για όσους ανησυχούν, όχι δε θα επηρεαστούν οι άδειες που αφορούν τις ομάδες, τους παίκτες, τα πρωταθλήματα και τα γήπεδα. Πιο αναλυτικά ανέφερε:

”Έπειτα από τόσα χρόνια δημιουργίας του παγκόσμιου franchise μας, γνωρίζουμε πως η αυθεντικότητα αποτελεί κάτι σημαντικό για την εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθούμε τόσο και έχουμε πάνω από 300 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες που μας προσφέρουν την πρόσβαση σε 17.000+ αθλητές, 700+ ομάδες, 100 γήπεδα και πάνω από 30 πρωταθλήματα ανά τον πλανήτη. 

Συνέχεια επενδύουμε σε συνεργασίες και σε άδεις που έχουν μεγάλη σημασία για τους παίκτες και έτσι το παιχνίδι μας είναι το μόνο στο οποίο μπορείτε να παίξετε με αυθεντικό τρόπο το εμβληματικό UEFA Champions League, το UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander και άλλα.

Το μέγεθος των συνεργασιών μας και το αδειοδοτημένο περιεχόμενο μας, θα μας αφήσουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απαράμιλλη αυθεντικότητα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της EA Sports για πολλά ακόμη χρόνια.

Όμως, κοιτάζοντας στο μέλλον, εξερευνούμε και την ιδέα να αλλάξουμε το όνομα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής μας σειράς. Αυτό πάει να πει ότι μιλάμε σχετικά με τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος FIFA. Η συμφωνία αυτή είναι ανεξάρτητη από τις άλλες επίσημες συνεργασίες και τις άδειες που έχουμε για τις ομάδες”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.