Η ΕΑ προβλέπει τον νικητή του Μουντιάλ μέσω του FIFA 23!

245

Στις 20 Νοεμβρίου ξεκινά και επίσημα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Η ΕΑ, από νωρίς αναφέρει πως γνωρίζει τον νικητή από τώρα! Μέσω των World Cup Kick-Off και Tournament modes του FIFA 23, η εταιρία κατάφερε και ”έπαιξε” με την δύναμη των πιθανοτήτων βγάζοντας νικητή.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΑ αναφέρει πως η Αργεντινή θα κατακτήσει τον Παγκόσμιο Κύπελλο, με αντίπαλο την Βραζιλία στον τελικό, αποκλείοντας μάλιστα την Γαλλία στην ημιτελική φάση. Και δεν μένει μόνο εκεί μιας και αναφέρει ότι το τελικό σκορ, στον μεγάλο τελικό θα είναι 1-0. 

Όσον αφορά τις διακρίσεις παικτών στο Μουντιάλ, ο Lionel Messi θα λάβει το χρυσό παπούτσι σημειώνοντας 8 συνολικά γκολ σε επτά παιχνίδια ενώ θα πάρει και την χρυσή μπάλα, ως ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι προβλέψεις της ΕΑ μόνο τυχαίες δεν είναι μιας και στο παρελθόν έχει δώσει 100% έγκυρες προβλέψεις. Το 2018 για παράδειγμα προέβλεψε πως η Γαλλία θα πάρει το Μουντιάλ, ενώ το 2010 είχε προβλέψει πως η Ισπανία θα πάρει το πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.