Επιβεβαιώθηκε ο επανασχεδιασμός του Anthem

592

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες σχετικά με ένα μεγάλο update στο Anthem με ονομασία ”next” ή Anthem 2.0.
Μερικούς μήνες μετά έρχεται ο general manager της Bioware Casey Hudson για να επιβεβαιώσει αυτές τις φήμες.
Στο post που έκανε ο ίδιος αναφέρει πως ”δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε την γενική απόδοση του παιχνιδιού όπως επίσης και την σταθερότητα του. Επίσης έχουμε λάβει υπόψιν τα σχόλια των παιχτών σχετικά με το ότι το παιχνίδι χρειάζεται πιο ευχάριστη loot εμπειρία, καλύτερη μακροπρόθεσμη πρόοδο και πιο υποσχόμενο endgame υλικό”.

Αυτό ίσως είναι αυτό που όντως χρειάζεται αυτό το παιχνίδι για να πετύχει, πρέπει να αλλάξει από τον πυρήνα του με πιο ξεκάθαρους στόχους για τους παίχτες με υλικό και προκλήσεις που όντως να σου δίνουν κίνητρο να ασχοληθείς και φυσικά καθώς μιλάμε για looter παιχνίδι αξιόλογο loot που να αξίζει να ”grindαρεις” γιαυτό.

Στο ίδιο ποστ ο Hudson είπε με λίγα λόγια πως η Bioware θα κάνει αυτό που έπρεπε να έχει κάνει από την αρχή (ας έπαιρναν παραπάνω χρόνο η επένδυαν περισσότερο χρήμα θα συμπληρώσω εγώ).

Σε γενικές γραμμές δεν είμαι αρνητικός σε κάτι τέτοιο, το είδα με τα μάτια μου να λειτουργεί στο Νo Man’s Sky που παρέδωσαν ένα ημιτελή παιχνίδι με πολλά προβλήματα και ελάχιστο υλικό να μετατρέπεται σε ένα πολύ αξιόλογο παιχνίδι που έφτασε τις προσδοκίες που είχαμε πριν την κυκλοφορία του. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά είναι πολύ καλύτερο από το να το παρατήσουν να πεθάνει.

Όσοι παίξαμε το Anthem ξέρουμε πως υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες ώστε να γίνει ένα πολύ κάλο παιχνίδι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.