Εκατομμύρια PC Gamers θα αφήσουν τα PC για κονσόλα σύμφωνα με αναφορά

607

H αιώνια διαμάχη συνεχίζεται… σε άλλο επίπεδο όμως! 

Σύμφωνα με έκθεση η οποία προέκυψε από τον Jon Peddie το μέλλον του gaming είναι οι κονσόλες.

H έκθεση αναφέρει πως η αγορά των PCs συνεχίζει να μειώνεται και πιστεύει πως μέσα στα επόμενο τρία χρόνια, 20 εκατομμύρια gamers θα μεταφερθούν στα ”TV gaming platforms”, δηλαδή τις κονσόλες.

Πολλοί PC Gamers, θα ”μεταναστεύσουν” μάλιστα στο επόμενο Xbox και PlayStation 5, και μάλιστα ο αριθμός θα είναι εξαιρετικά μεγάλος. Αυτό φυσικά δεν αφορά όπως αναφέρει, τους ανθρώπους που έχουν εξαιρετικά καλά PCs, αλλά εάν η παραπάνω έκθεση γίνει πραγματικότητα μιλάμε για μία άκρως ενδιαφέρουσα στιγμή για την Gaming βιομηχανία.

Ακόμη μία αιτιολογία της παραπάνω άποψης είναι πως η αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών συνεχίζει να μειώνεται επειδή η καινοτομία που πραγματοποιήθηκε στο παρελθόν παρέχοντας έξυπνα και νέα πράγματα έχει σταματήσει, καθώς οι χρόνοι εισαγωγής προϊόντων ξεπερνούσαν τα 4 χρόνια.

Αυτό όμως δεν προκαλεί πανικό όμως στην αγορά των GPUs μιας και οι κάρτες γραφικών παράγονται σε τρομερά μεγάλο αριθμό. Όμως υπάρχουν μεγάλες δυνάμεις του χώρου (βλέπε Google) όπου ωθούν το ρεύμα πως τις τηλεοράσεις και τα gaming services (βλέπε Google Stadia).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.