Δύο World Cups, ανανέωση του Hypermotion και Cross-Play για πρώτη φορά στο FIFA 23! (ΦΗΜΗ)

373

Ίσως, πολλοί να θυμάστε πως η ΕΑ είχε μιλήσει στα τέλη του 2022 για μία ενδεχόμενη απομάκρυνση του ονόματος FIFA από τον πασίγνωστο ποδοσφαιρικό της τίτλο, εξετάζοντας τη συμφωνία αδειοδότησης με τη FIFA. Δείτε περισσότερα εδώ.

Όπως φαίνεται όμως η ΕΑ θα συνεχίσει με το brand FIFA τουλάχιστον για φέτος, με τον τίτλο να ονομάζεται κανονικά FIFA 23. Οι πληροφορίες έρχονται από το xfire.com όπου το άρθρο υπογράφει ο πασίγνωστος insider Tom Henderson. 

Όπως αναφέρει, μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στον φετινό τίτλο είναι πως θα διαθέτει cross-play για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, ενώνοντας μαζί παίκτες του PlayStation, XBOX και PC.

Επί προσθέτως θα περιλαμβάνει τόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών όσο και των γυναικών με την ΕΑ να επεκτείνει τη συνεργασία της για την αδειοδότηση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα για να οδηγήσει και να δημιουργήσει μία ενιαία εμπειρία FIFA που φέρνει μαζί άνδρες και γυναίκες.

Θα υπάρξουν επίσης βελτιώσεις και στη νέα τεχνολογία Hypermotion η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο FIFA 22. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία έχει βελτιωθεί δέκα φορές και εποτρέπει στην ομάδα ανάπτυξης να καταγράφει animations από αληθινούς ποδοσφαιριστές σε πραγματικούς αγώνες χρησιμοποιώντας κάμερες από το στάδιο, εξαλείφοντας την ανάγκη για Xsens στολές.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα ανάπτυξης να είναι σε θέση να συλλάβει πάνω από 100 φορές περισσότερα δεδομένα σε μία σεζόν πρωταθλήματος σε σχέση με τα προηγούμενα 29 χρόνια ιστορίας του franchise!

Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι φήμες αλλά φαίνονται πως ισχύουν! Το μεγαλύτερο ερώτημα όμως είναι για το εάν η EA θα εγκαταλείψει ή όχι το εμπορικό σήμα FIFA, με τις πρόσφατες καταθέσεις εμπορικών σημάτων να υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να ονομάσει την ποδοσφαιρική σεριά της, ”EASports FC”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.