Δωρεάν η αναβάθμιση του Horizon Forbidden West από το PS4 στο PS5 έπειτα τις μεγάλες αντιδράσεις

397

H Sony πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε όλες τις εκδόσεις που θα συνοδεύσουν την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West.

Αυτό που σε πρώτη φάση μάθαμε είναι ότι η αναβάθμιση από την PS4 στην PS5 έκδοση, θα γινόταν εφικτή μόνο σε όποιον αγόραζε τις συλλεκτικές εκδόσεις.

Έπειτα από τη μεγάλη κατακραυγή των fans η Sony αποφάσισε να πάρει πίσω αυτή την απόφαση και έτσι με τα δεδομένα έχουμε τα εξής:

1. Η PS4 έκδοση του Horizon Forbidden West μπορεί να αναβαθμιστεί στην αντίστοιχη PS5 έκδοση, απολύτως δωρεάν.

2. Στο μέλλον όλα τα αποκλειστικά cross-gen παιχνίδια του PlayStation που θα είναι προφανώς διαθέσιμα και σε PS4 και σε PS5 θα δίνουν την επιλογή αναβάθμισης στα 10€ κόστος. Αυτό θα αφορά και το επόμενο God of War και το Gran Turismo 7 αλλά και τα επόμενα cross-gen παιχνίδια.

Όπως είπε και αναλυτικά ο Jim Ryan, πρόεδρος του PlayStation:

”Σχεδιάζαμε την Πέμπτη ως μία γιορτή για το Horizon Forbidden West και για την εξαιρετική ομάδα στην Guerilla που δουλεύει για την κυκλοφορία του στις 18 Φεβρουαρίου του 2022. Όμως, είναι απολύτως σαφές ότι οι πληροφορίες που επιβεβαιώσαμε κατά την έναρξη των προ-παραγγελιών, ήταν άστοχες.

Πέρυσι είχαμε δεσμευτεί να προσφέρουμε δωρεάν αναβαθμίσεις για τους cross-gen launch τίτλους, οι οποίοι εμπεριέχουν το Horizon Forbidden West. Παρόλο που το μεγάλο αντίκτυπο που είχε η πανδημία, απομάκρυνε την launch περίοδο που αρχικά είχαμε ονειρευτεί, θα κρατήσουμε την υπόσχεσή μας: Οι παίκτες που θα αγοράσουν το Horizon Forbidden West στο PlayStation 4 θα μπορούν να κάνουν δωρεάν αναβάθμιση στην PlayStation 5 έκδοση δωρεάν.

Θέλω επί προσθέτως να επιβεβαιώσω σήμερα ότι απ’ εδώ και πέρα, οι αποκλειστικοί cross-gen τίτλοι του PlayStation (όπου θα κυκλοφορούν και σε PS4 και σε PS5) τόσο οι ψηφιακοί όσο και οι retail, θα προσφέρουν μία επιλογή ψηφιακής αναβάθμισης από το PS4 στο PS5 στην τιμή των €10. Αυτό θα ισχύει για το επόμενο God of War και τo Gran Turismo 7 καθώς και για οποιονδήποτε άλλο αποκλειστικό τίτλο PS4 και PS5 που κυκλοφορεί από τη Sony Interactive Entertainement”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.