Διευρύνεται το σύμπαν του The Division – Ανακοινώθηκε το free-to-play Τom Clancy’s The Division Heartland

459

Το πρώτο Tom Clancy’s The Division κυκλοφόρησε το 2016 και από τότε η Ubisoft πιστεύει πολύ στον τίτλο της Ubisoft Massive ενός πραγματικά ταλαντούχου studio της. Έπειτα ακολούθησε το Tom Clancy’s The Division 2 το 2019 ενώ το 2020 ήρθε και το μεγαλύτερο expansion που έχουμε δει στο franchise, μέσω του Warlords of New York για το The Division 2.

Η Ubisoft, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο όραμα για το franchise και μας ανακοινώνει πως θέλει να διευρύνει ακόμη περισσότερο το franchise.

Αρχικά, η εταιρία ανακοίνωσε το Tom Clancy’s The Division: Heartland, έναν free-to-play τίτλο ο οποίος διαδραματίζεται στο σύμπαν του The Division από τη Red Storm, η οποία στην ουσία είναι η ομάδα πίσω από τα PC ports των δύο τίτλων. Πρόκειται για μία standalone εμπειρία η οποία θα έρθει στα PlayStation, Xbox One και PC το 2022.

Επίσης, υπάρχουν σχέδια και για μεταφορά του franchise και σε mobile συσκκευές. Η υποστήριξη του The Division 2 θα συνεχιστεί με νέο υλικό μέσα στο 2021. Η Ubisoft Massive με τη βοήθεια της Ubisoft Bucharest, πρόκειται να φέρουν στο παιχνίδι ένα νέο game mode καθώς και ακόμη περισσότερα τα οποία θα μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τέλος, η ταινία The Division, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain, προχωράει κανονικά στην παραγωγή της και θα τη δούμε στο Netflix.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.