Διέρρευσε το Year Two Season Pass για το The Division

604

Η αλήθεια είναι πως ακούγονταν πολύ, η έλευση του Year Two Season Pass για το Tom Clancy’s The Division, ένα μοντέλο που υιοθέτησε και το Rainbow Six Siege, με το Year Two Season Pass να κυκλοφορεί ήδη για αυτό.

Το φως της δημοσιότητας λοιπόν, είδε το πλάνο της Ubisoft Massive, για τα επερχόμενα σχέδια της. Με το update 1.6 και το The Last Stand Expansion, να έχουν μπει ήδη σε τροχιά κυκλοφορίας, μιας και αναμένονται πολύ σύντομα. Με το Last Stand και το Update 1.6, θεωρητικά τελείωνε το υλικό που είχε να προσφέρει η εταιρία για το The Division.

Απ΄ότι όμως, θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η εταιρία θέλει να τροφοδοτήσει με νέες ιδέες και υλικό το παιχνίδι, προσφέροντας τα Update 1.7 και Update 1.8 καθώς και τρία ακόμη Expansions.

Όπως θα δούμε τα free updates, θα προσφέρουν character recreation, που τυπικά αυτό σημαίνει πως επιτέλους θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τον χαρακτήρα σας όπως επιθυμείτε (κυρίως για το customization), θα έρθουν νέα Skills, νέα που αφορούν το Dark Zone καθώς και Dynamic Weather Events, κάτι το οποίο ίσως να φέρνει κάπως στο σχετικό Survival Expansion.

Όσον αφορά τα Exspansions τώρα. Έχουμε τα Retribution (που θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι), το Ascension (που θα έρθει προς το τέλος του χρόνου) καθώς και το Graveyard το οποίο σύμφωνα με την εικόνα θα έρθει τον Χειμώνα (Δεκέμβριο του 2017, που ίσως πάει και το 2018).

Δεν μπορώ να φανταστώ βλέποντας τις εικόνες περί τίνος πρόκειται αλλά σίγουρα κάτι ενδιαφέρον θα ετοιμάζει η Massive, βλέποντας πρόχειρα τις εικόνες.

Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ίδιας της εταιρίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.