Δίχως ray-tracing οι PS5 και Xbox Series X|S εκδόσεις του Far Cry 6

411

Μέσω μίας συνέντευξης που παραχώρησε το Wccftech στη Stephanie Brenham, 3D lead programmer, του Far Cry 6 μαθαίνουμε κάποιες νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Far Cry 6.

Όπως ήδη γνωρίζουμε η PC έκδοση του Far Cry 6 θα έρθει με FidelityFX Super Resolution για κάρτες AMD (κάτι σαν το DLSS της NVIDIA). Φυσικά, το ray-tracing θα είναι παρών ενώ κάποια άλλα χαρακτηριστικά που θα έχει η PC έκδοση θα είναι το DXR (DirectX Raytracing) καθώς και το SSLR (Screen Space Local Reflections) το οποίο στην ουσία θα δώσει τη δυνατότητα και σε παίκτες με μέτρια συστήματα να πάρουν και εκείνοι μία γεύση από όλες τις νέες τεχνολογίες.

Αυτό όμως δε θα συμβεί και με τις κονσόλες της νέας γενιάς μιας και τα PS5 και Xbox Series X|S δε θα έρθουν με ray-tracing. Αυτό που έχει δοθεί ως στόχος στις κονσόλες της νέας γενιάς είναι το 4K στα 60 FPS.

To Far Cry 6 αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου για PC (Ubisoft Connect, Ubisoft+, Epic Games Store), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Google Stadia.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.