Γνωρίστε τους Specialist Operators του Battlefield 2042

490

Η DICE έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer στο οποίο μας παρουσιάζει τους specialist operators που θα έρθουν στο Battlefield 2042.

Όπως και στα παλιότερα Battlefield, θα έρθουν με εξειδικευμένα loadouts, traits και specialities. Κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα διατεθούν 10 από αυτούς.

Επί γραμματικά να αναφέρουμε τους Webster Mackay που έρχεται με ένα grappling hook, τη Maria Falck που έρχεται με το S21 Syrette Pistol με το οποίο μπορεί και κάνει heal τους συμπαίκτες της, τον Pyotr ‘Boris” Guskovsky ο οποίος εξοπλίζεται με το SG-36 Sentry System, όπου στην ουσία είναι ένα ειδικό deplyable sentry gun.

Τέλος, θα δούμε τον Wikus ”Casper” Van Daele, ο οποίος εξοπλίζεται με το OV-P Drone, το οποίο μπορεί και εντοπίζει τους αντιπάλους και τοθς προκαλεί disorient effect με EMP blast βολές. Επίσης, έχει και ένα alert sensor το οποίο τον προειδοποιεί όταν εχθροί πλησιάζουν.

To Battlefield 2042 αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X και Series S, καθώς και Xbox One.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.