Αυτό είναι το Ghost of Tsushima και ρίχνει σαγόνια (Gameplay Video)

747

Πιστή στο ραντεβού της η Sony, πραγματοποίησε το State of Play, όπως μας είχε υποσχεθεί, αφιερωμένο αποκλειστικά, στον επερχόμενο τίτλο της Sucker Punch, Ghost of Tsushima.

Είδαμε λοιπόν 18 λεπτά gameplay υλικού από το παιχνίδι, τα οποία εστίαζαν στην εξερεύνηση του κόσμου, το combat, καθώς και το customization. Αρχικά να πούμε πως στο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν waypoints και ότι κατά κύριο λόγο ο άνεμος θα σας καθοδηγεί ώστε να βρείτε το μέρος στο οποίο θέλετε να πάτε.

Εν συνεχεία θα δούμε το combat. Εκεί θα δούμε κλασσικές μάχες σώμα με σώμα, με κατάνα και τόξο καθώς και πως μπορούμε να πλησιάσουμε και μία αποστολή σε Stealth προοπτική.

Μία πρώτη ματιά, και στο customization. Θα μπορείτε να αλλάζετε το armor και ότι φορά ο Jin. Η ενδυμασία συνδέεται με abilities του χαρακτήρα και το πως θα θέλετε να διαμορφώσετε τον ήρωα μας (stealth χαρακτήρα, πιο aggresive Κλπ). Άρα το τι θα φοράτε, έχει σημασία.

Επί προσθέτως, είδαμε και το photo mode μαζί και με ένα ειδικό Mode, το οποίο ”βάφει” το παιχνίδι, σε ασπρόμαυρη παλέτα κάνοντας το σαν μία vintage Ιαπωνική ταινία.

Το Ghost of Tsushima, αναμένεται αποκλειστικά στο PlayStation 4, στις 17 Ιουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.