Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους θα έρχονται μερικά παιχνίδια της Sony σε PC

369

Ο Herman Hulst ο οποίος είναι ο head των PlayStation Studios μέσω δηλώσεων του μίλησε σχετικά με το μέλλον του PlayStation.

Εκτός των άλλων μίλησε για τα πλάνα της εταιρίας, όσον αφορά το PC Gaming το οποίο έχει μπει για τα καλά στο πλάνο της εταιρίας αναφέροντας πως η Sony θα αρχίσει σιγά σιγά να φέρνει από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους, μερικά παιχνίδια σε PC. Όμως τόνισε πως αυτό θα αφορά παιχνίδια-υπηρησίες. Όσον αφορά τις single player εμπειρίες, ξεκαθάρισε ότι θα έρχονται σε PC το λιγότερο, ένα έτος μετά την κυκλοφορία τους στο PlayStation.

Πιο αναλυτικά:

Νομίζω ότι στο μέλλον θα βλέπουμε να μεσολαβεί τουλάχιστον ένας χρόνος ανάμεσα στις κυκλοφορίες μας στο PlayStation και στο PC, ενδεχομένως με εξαίρεση τα live-service παιχνίδια.

Τα live-service παιχνίδια είναι λίγο πιο διαφορετικά από τη φύση τους, επειδή χρειάζεται να έχεις μια ισχυρή κοινότητα, μια ισχυρή δέσμευση, αμέσως με το που ξεκινήσει η λειτουργία τους. Επομένως, στην περίπτωση των προσφορών μας στον τομέα των live-service μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονες day one κυκλοφορίες στο PC και στις PlayStation κονσόλες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ανέφερε ότι τα PC ports πραγματικά βοηθούν το PlayStation να επενδύσει περισσότερο σε μεγαλύτερα έργα,

Μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε – να επενδύουμε ακόμη πιο βαθιά στα έργα τους

Το PlayStation θα βελτιώσει επίσης την ανάπτυξη παιχνιδιών για κινητά και θα συνεργαστεί με άλλες εταιρείες για αυτό.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.