Αποχωρεί από τον ρόλο του CEO της CD Projekt Red ο Marcin Iwiński

368

H CD Projekt Red πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε και επίσημα τα σχέδια της για το μέλλον ανακοινώνοντας μας τρία νέα Witcher παιχνίδια, το sequel του Cyberpunk 2077 και ένα νέο IP.

Η CD Project Red ανακοίνωσε το όραμα της για το μέλλον – Νέα παιχνίδια Witcher και Cyberpunk καθώς και το ολόφρεσκο IP ”Hadar”

Παράλληλα όμως, η εταιρία ανακοίνωσε πως ο Marcin Iwiński, CEO και συνιδρυτής του studio θα αφήσει την θέση του, βάζοντας υποψηφιότητα πλέον για Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου.

Πιο αναλυτικά το μήνυμα του Marcin Iwiński:

Σήμερα έχω κάποια νέα που είναι σημαντικά τόσο για εμένα όσο και για την εταιρεία. Ξεκινάω ένα ολοκαίνουργιο προσωπικό κεφάλαιο στη CD PROJEKT, καθώς θα υποβάλω την υποψηφιότητά μου για το ρόλο του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου, αφήνοντας πίσω μου το ρόλο του κοινού CEO. Μέχρι το τέλος του 2022, θα παραδώσω τα καθήκοντά μου στους συναδέλφους μου από το διοικητικό συμβούλιο.

Για μένα, αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή. Βρίσκομαι στη CD PROJEKT εδώ και σχεδόν 30 χρόνια και την έχω δει να εξελίσσεται από μια χούφτα επαναστατών με πάθος σε έναν αναγνωρισμένο developer story-driven παιχνιδιών που αγαπήθηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Όταν ο Michat Kicitiski και εγώ ιδρύσαμε την εταιρεία, δε νομίζω ότι μπορούσαμε να φανταστούμε αυτό το απίστευτο ταξίδι, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα.

Όταν σκέφτομαι το μέλλον της CD PROJEKT, είναι τόσο συναρπαστικό για μένα. Σήμερα, η εταιρεία αποτελείται από πάνω από 1200 άτομα, με γραφεία σε όλο τον πκανήτη. Αλλά, η CD PROJEKT δεν είχε ποτέ να κάνει με τον χώρο ή την κλίμακα – όλα έχουν να κάνουν με το τεράστιο ταλέντο που διαθέτουμε, καθώς και με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλων όσων επιλέγουν να εργαστούν εδώ.

Χάρη σε αυτή τη δέσμευση και το εκπληκτικό ταλέντο, αυτή τη στιγμή έχω τα ίδια συναισθήματα που είχα πριν από τόσα χρόνια – “πείνα” και “αισιοδοξία” για όσα έρχονται. Αισθάνομαι πραγματικά ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Η εξαιρετικά φιλόδοξη στρατηγική μας έχει μια εμπνευσμένη και ισχυρή ομάδα ως επικεφαλής και πιστεύω βαθύτατα στο σχέδιό μας να οδηγήσουμε την CD PROJEKT σε ολοκαίνουργια ύψη. Ως εκ τούτου, σκοπεύω να παραμείνω βασικός μέτοχος και στο νέο μου μη-εκτελεστικό ρόλο, θα παραμείνω ενεργός και αφοσιωμένος, αφιερώνοντας την προσοχή μου στην υποστήριξη ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Θα παραμείνω επίσης συνδεδεμένος με τον πυρήνα αυτού που μας κάνει ξεχωριστούς, που είναι φυσικά η δημιουργία των καλύτερων story-driven παιχνιδιών στον κόσμο και η σωστή συμπεριφορά προς τους παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους υπήρξαν ποτέ μέρος αυτής της εταιρίας, η οποία θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο ζωντανές development ομάδες στον κόσμο. Το λέω αυτό σε κάθε μέλος της ομάδας RED, σε κάθε επιχειρηματικό συνεργάτη και – το πιο σημαντικό – σε κάθε παίκτη… Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.