Αποκαλύφθηκε το νέο Story Expansion του Pokémon Scarlet και Violet – Έρχεται μέσα στο 2023 το επόμενης γενιάς Nintendo Switch;

372

H The Pokémon Company, ανακοίνωσε και επίσημα το πρώτο story expansion για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, το οποίο θα ονομάζεται ”The Hidden Treasure of Area Zero”.

Το expansion θα χωριστεί σε δύο μέρη, με το Part 1, να ονομάζεται ”The Teal Mask”. Το δεύτερο, θα ονομάζεται ”The Indigo Disk”. Οι λεπτομέρειες για τα δύο DLCs που θα δημιουργήσουν στην ουσία το expansion είναι πραγματικά πολύ λίγες. Όσον αφορά το Part 1, γνωρίζουμε πως θα γνωρίσουμε μία περιοχή εκτός του Paldea Region ενώ στο Part 2, θα αναλάβουμε τον ρόλο μαθητών στο Blueberry Academy.

Να πούμε πως το expansion είχε διαρρεύσει πριν κάμποσες ώρες μέσω reddit και 4chan, το οποίο ήρθε φυσικά να επιβεβαιωθεί. Ο original leaker, εκτός φυσικά του expansion ανέφερε ότι στο παιχνίδι ”θα έρθει και ένα patch για βελτίωση του οπτικού τομέα για τα νέα μοντέλα Nintendo Switch που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το Pokemon SV DLC2”.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.