Ανακοινώθηκε και επίσημα η δεύτερη σεζόν του Battlefield 2042

329

Η DICE ανακοίνωσε και επίσημα τη δεύτερη σεζόν του Battlefield 2042, η οποία θα ονομάζεται ”Master of Arms” και θα κάνει ντεμπούτο στις 30 Αυγούστου.

Αρχικά, στη νέα σεζόν θα προστεθεί ένας ολοκαίνουργιος χάρτης με όνομα ”Stranded”, ο οποίος βρίσκεται στον Παναμά. Πρόκειται για ένα map σε μία ουσιαστικά λίμνη η οποία έχει στερέψει από νερό. Στον συγκεκριμένο χάρτη θα μπορείτε να πολεμήσετε εντός και γύρω από ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που στεγάζει έναν κόμβο λαθρεμπορίου όπλων.

Συνεχίζουμε με τον νέο Specialist, ο οποίος ονομάζεται Charlie Crawford (Hνωμένο Βασίλειο), ο οποίος εξοπλίζεται με ένα minigun το οποίο θα μπορεί όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει εντός μάχης.

Όσον αφορά την προσθήκη όπλων, θα βρούμε τη νέα καραμπίνα AM40, το νέο PF51 πιστόλι, το Avancys LMG καθώς και ένα νέο gadget, το concussion granade.

Επί προσθέτως, θα έρθουν και νέα οχήματα. Ο λόγος για το Polaris RZR ένας off-road buggy και το EBLC-RAM.

Όμως δεν τελειώνουμε εδώ. Στην επερχόμενη σεζόν θα έρθουν στον τίτλο τα Assignments. Η ολοκλήρωση αυτών οδηγεί στο ξεκλείδωμα των vault weapons, τα οποία ήταν διαθέσιμα μέχρι τώρα στο Battlefield Portal. Η πρόσβαση αυτών πλέον θα γίνεται μέσω του All-Out Warfare. Αρχικά θα έχουμε τα M60E4 και M16A3 αλλά θα έρθουν και άλλα καθώς η σεζόν εξελίσσεται.

Μέσω των assignments επίσης μπορείτε να ξεκλειδώσετε και Items από την προηγούμενη σεζόν, όπως οχήματα, gadgets και άλλα. Φυσικά, θα υπάρξει και το σχετικό battle pass, με διάφορα cosmetics και αντικείμενα!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.