Αλλάζει μοντέλο η δομή της επερχόμενης Ε3 – Μάθαμε τις ημερομηνίες διεξαγωγής

354

H Entertainment Software Association (ESA) και συνδιοργανώτρια ReedPop ανακοίνωσαν πως η επερχόμενη Ε3 του 2023 θα διεξαχθεί το διάστημα 13 με 16 Ιουνίου στο Los Angeles Convention Center.

Aυτή την φορά θα υπάρξει ένα διαφορετικό στήσιμο εντός της έκθεσης έπειτα από χρόνια. Αρχικά θα έχουμε διαφορετικές ημέρες και χώρους για τους απλούς επισκέπτες της έκθεσης και τους ανθρώπους της βιομηχανίας.

Το Ε3 Work Days, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 13-15 Ιουνίου θα αφορά αποκλειστικά ανθρώπους των διάφορων εταιριών. Επίσης, σε αυτό θα υπάγονται και δημοσιογράφοι και gaming μέσα, όπου θα μπορούν να έχουν διάφορα hands on previews για παιχνίδια, μέσα σε ειδικούς χώρους εντός της έκθεσης.

Έπειτα θα έχουμε το E3 Gamer Days, το διάστημα 15-16 Ιουνίου το οποίο θα λαμβάνει χώρα σε διαφορετικό μέρος εντός της έκθεσης σε σχέση με το E3 Work Days. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν διάφορα demos από επερχόμενα παιχνίδια και πολλά περισσότερα!

https://twitter.com/E3/status/1574413489354858498

Η ReedPop, είναι η εταιρία πίσω από τη διοργάνωση πασίγνωστων εκθέσεων όπως η PAX, EGX, Star Wars Celebration, New York Comic Con και άλλες πολλές, ενώ κατέχει και κορυφαία gaming media brands, όπως το GamesIndustry.biz.

H E3 επιστρέφει το 2023 με την βοήθεια της ReedPop, την διοργανώτρια ομάδα της PAX, EGX, Star Wars Celebration και άλλων!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.