Έρχεται GTA συλλογή με τις Remastered εκδόσεις των Vice City, San Andreas και GTA III (ΦΗΜΗ)

524

Όλοι περιμένουμε την πολυπόθητη ανακοίνωσε του GTA 6 αλλά μάλλον αυτή η στιγμή αργεί.

Μία νέα πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά το GTA. Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η Rockstar εργάζεται σε remastered εκδόσεις των Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto Vice City και Grand Theft Auto San Andreas.

Αυτό έρχεται να δέσει με την ανακοίνωση της Τake-Two Interactive η οποία ανέφερε πως εργάζεται σε τρία remastered παιχνίδια τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το γνωστό ειδησεογραφικό μέσο Kotaku, έφερε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες στο φως. Αρχικά οι πηγές που επικαλείται το μέσο είναι άκρως έμπιστο και ειδικότερα σε υλικό που αφορά τη Rockstar. Στην ουσία το Kotaku, επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Τα remasters έχει αναλάβει να αναπτύξει η Rockstar Dundee (Ruffian Games). Η ομάδα ανάπτυξής χρησιμοποιεί παραδόξως την Unreal Engine, συνδυάζοντας γραφικά παλιάς και νέας τεχνολογίας. Τα παιχνίδια θα μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με τα παλιά αλλά εν τέλει θα είναι σαν να τους έχεις ενσωματώσει άπειρα mods. Το UI θα αλλάξει προς το καλύτερο και η ομάδα θα προσπαθήσει να κρατήσει όσο πιο δυνατό γίνεται το gameplay στις κλασσικές εμπειρίες του PS2.

H συλλογή αναμένεται να έρθει μέσα στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοέμβρη για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC και Google Stadia.

Αυτό θα είναι το πρώτο πειραματικό εγχείρημα μιας και στο μέλλον θέλει να φέρει στη νέα γενιά ακόμη περισσότερα κλασσικά παιχνίδια της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.