Έρχεται το Red Dead Redemption Remake;

538

Ο YouTuber Elemeno Peah, μέσω ενός voice glitch που βρήκε στο Red Dead Redemption 2, αποκάλυψε πως ίσως η Rockstar ετοιμάζει ένα Remake για το Red Dead Redemption.

Ακολουθούν SPOILERS για την ιστορία του παιχνιδιού, οπότε καλό είναι να σταματήσετε να διαβάζετε από εδώ και κάτω εάν θέλετε να τα αποφύγετε!

https://www.youtube.com/watch?v=4EfliYeqm_8

Το glitch που αντιμετώπισε ο YouTuber, είπαμε πως αφορά το voice. Εφόσον τερματίσετε το παιχνίδι μπορείτε και παίζετε ως John Marston όμως εάν ακούσετε το glitch η φωνή μοιάζει με αυτή του Jack.

Ο Jack στο RDR2 είναι σαφέστατα μικρός, όπου στο πρώτο παιχνίδι εμφανίστηκε ως ένας νεαρός όπου παίρνει κύριο ρόλο έπειτα το τέλος του παιχνιδιού. Έτσι ακούμε την νεανική φωνή του Jack. Έτσι οι φήμες αρχίζουν και περιπλέκονται και πολλοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ίσως η Rockstar, ετοιμάζει κάποιο remake για το πρώτο παιχνίδι χρησιμοποιώντας την αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών του RDR2.

Και ίσως εκεί να έρχoνται να κολλάνε οι φήμες περί κυκλοφορίας του Red Dead Redemption 2 σε PC, μιας και οι κάτοχοι PC δεν είδαν ποτέ το πρώτο παιχνίδι, και αυτό το remake να αποτελέσει μια ευκαιρία έτσι ώστε να μπουν για τα καλά στον κόσμο της Άγριας Δύσης!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.