Όλα όσα είδαμε στο PlayStation Showcase

545

Η Sony πραγματοποίησε ακόμη μία φορά ένα show και αυτή τη φορά όχι κάποιο State of Play αλλά ένα μεγαλύτερο event τόσο από άποψη ανακοινώσεων όσο και σε διάρκεια.

Παρακάτω θα δούμε τις μεγάλες εκπλήξεις που μας κρατούσε η εταιρία μιας η βραδιά ήταν δυνατή:

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Ναι, είναι γεγονός, το καλύτερο ίσως Star Wars παιχνίδι που κυκλφορόσηε ποτέ έρχεται αποκτά remake! Το παιχνίδι θα έρθει σε χρονική αποκλειστικότητα στο PS5. Το remake έχει αναλάβει  η Aspyr και η Lucasfilm Games, με την BioWare να απέχει από αυτό το Project.

Ακολουθεί το σχετικό Trailer:

Forspoken

Συνεχίζουμε με το Forspoken, για το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα gameplay πλάνα. Σε αυτό βλέπουμε την κεντρική πρωταγωνίστρια μας Frey Holland, η οποία από τη Νέα Υόρκη βρίσκεται ξαφνικά στην παράξενη χώρα της Athia. Εκεί συναντά έναν νέο κόσμο και ένα παράξενο…βραχιόλι.

Το παιχνίδι αναμένεται την άνοιξη του 2022 για PC και PS5 αποκλειστικά.

PROJECT EVE

Η ομάδα ανάπτυξης SHIFTUP από την Κορέα μας παρουσίασε το νέο της παιχνίδι με όνομα Project Eve. Είναι ένας third person action τίτλος ο οποίος φέρνει λίγο από Nioh, λίγο από Final Fantasy…κρατώντας όμως έναν δικό του χαρακτήρα.

Το εικαστικό του είναι πολύ ιδιαίτερο και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γερή δόση gameplay από την PS5 έκδοση του παιχνιδιού, όπου και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά (τουλάχιστον με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα).

Ghostwire: Tokyo

Νέο trailer και μερικά gameplay πλάνα είδαμε από το Ghostwire: Tokyo, τον επερχόμενο τίτλο του Shinji Mikami.

Για πρώτη φορά βλέπουμε μία πιο αναλυτική ματιά στο gameplay καθώς και τον κόσμο του παιχνιδιού. Το ύφος του σίγουρα είναι μοναδικό και φέρνει έναν νέο αέρα, τον οποίο δεν έχουμε ξαναδεί.

Το παιχνίδι αναμένεται την άνοιξη του 2022 αποκλειστικά σε PS5, αλλά θα έρθει και σε PC.

Bloodhunt

Νέο trailer και για το Bloodhunt, τον ιδιαίτερο battle royale τίτλο με βαμπίρ. Το παιχνίδι βρίσκεται ήδη σε early access εντελώς δωρεάν σε PC ενώ αναμένεται σύντομα να έρθει και στο PlayStation 5.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Το Uncharted έρχεται σε PC! Οι φήμες επιβεβαιώνονται και η Sony ανακοινώνει τον ερχομό του Uncharted: Legacy of Thieves Collection, το οποίο θα εμπεριέχει τις remastered εκδόσεις των Uncharted 4: A Thief’s End Και Uncharted: The Lost Legacy.

Αυτή η συλλογή θα έρθει στις αρχές του 2022 για PlayStation 5 ενώ μετά την κυκλοφορία του εκεί θα ακολουθήσει και το PC.

Gran Turismo 7

Φυσικά, δε θα γινόταν να μη δούμε νέα για το επερχόμενο Gran Turismo 7. Ο τίτλος της Polyphony Digital έρχεται στις 4 Μαρτίου του 2022 σε PS4/PS5 και είχαμε την ευκαιρία να δούμε gameplay πλάνα τα οποία εστιάζανε στο εξαιρετικά βαθύ customization των οχημάτων, την ποικιλία που θα έχουμε σε αυτά και ακόμη περισσόετρα.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

Alan Wake Remastered

Το Alan Wake Remastered ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες αλλά είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο event της Sony.

Ο εμβληματικός τίτλος της Remedy επιστρέφει 11 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του όντας αποκλειστικός τίτλος του XBOX 360 και PC, σε remastered μορφή, και σε PlayStaion.

Η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα έρθει με 4K γραφικά, νέας τεχνολογίας features καθώς και όλα τα DLCs που κυκλοφόρησαν μέχρι και σήμερα. Σε όλα αυτά θα έρθει να προστεθεί και μια νέα επιλογή σχολιασμού από τον ίδιο τον Same Lake.

Το παιχνίδι θα έρθει στις 5 Οκτωβρίου για Χbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store.

Grand Theft Auto V

Νέο trailer για το GTA V το οποίο αναμένεται να έρθει σε κονσόλες νέας γενιάς. Σε αυτό είχαμε την ευκαιρία να δούμε πλάνα από τη next-gen έκδοση του παιχνιδιού και παράλληλα να μάθουμε πως θα λάβει μία καθυστέρηση στην κυκλοφορία του.

Πιο συγκεκριμένα θα έρθει τον Μάρτιο του 2022 σε PS5 καθώς και σε Xbox Series X|S.

Marvel’s Wolverine

Kαι εδώ παραλύσαμε… Η Insomniac Games ανακοίνωσε και επίημα το Marvel’s Wolverine! Η δημιουργός ομάδα του Marvel’s Spiderman και Ratchet & Clank εργάζεται ξανά στο σύμπαν της Marvel εξερευνώντας έναν διαφορετικό ήρωα.

Ακολουθεί το σχετικό teaser trailer:

Marvel’s Spider-Man 2

Και η Insomniac έλεος δε δείχνει. Καπάκι μας ανακοινώνει στο Marvel’s Spider-Man 2 με τους Peter Parker και Miles Morales να βρίσκονται στο sequel ενώ η βόμβα σκάει με τον Venom να έρχεται και αυτός στο παιχνίδι όντας ο villain της υπόθεσης.

Το παιχνίδι θα έρθει το 2023 στο PS5:

God Of War Ragnarok

Ο πόνος έκλεισε με το God of War: Ragnarok!

Επιτέλους είδαμε τα πρώτα gameplay πλάνα από τον πολυαναμενόμενο τίτλο.

Σε αυτό θα δούμε τον Kratos και τον εμφανώς μεγαλύτερο σε ηλικία Atreus να προσπαθούν να εμποδίσουν το τέλος του κόσμου.

Το παιχνίδι αποτελεί sequel του God of War και λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια μετά από αυτό. Το όλο story θα μας μιλήσει για την κληρομονιά που πρέπει να λάβει ο Atreus με τη Freya και τον Thor να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Το Ragnarok σηματοδοτεί και το τελευταίο κεφάλαιο στις περιπέτειες του Kratos επί Νορβηγικού εδάφους. Το παιχνίδι θα έρθει αποκλειστικά σε PS4 και PS5.

BONUS ΥΛΙΚΟ

Δύο trailers είδαμε επίσης στο παιχνίδι. Αρχικά είχαμε την ευκαιρία να δούμε το story trailer του Deathloop το οποίο έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου σε PS5 και PC καθώς και ακόμη ένα trailer για το Rainbow Six Extraction το οποίο θα το δούμε τον Ιανουάριο του 2022.

Eν συνεχεία είδαμε νέα πλάνα από το Marvel’s Guardians of the Galaxy το οποίο έρχεται στις 26 Οκτωβρίου όπως επίσης και ένα μυστηριώδης trailer στο οποίο εμπλέκεται η Epic Games μαζί με τη ροκ μπάντα Radiohead. Τo Project φέρει το όνομα Kid A Mnesia Exhibition.

Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Tchia, ένα Open World adventure παιχνίδι δια χειρός Awaceb, το οποίο αναμένεται το 2022 σε PS5, PS4 και PC μέσω του Epic Games Store.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.