Όλα οι ανακοινώσεις από το Nintendo Direct

482

Πιστή στο ραντεβού της η Nintendo πραγματοποίησε ακόμη ένα Nintendo Direct. Παρακάτω θα δούμε όλες τις ανακοινώσεις της εταιρίας:

Capcom και Nintendo μας ανακοινώνουν το Monster Hunter Rise Sunbreak, το οποίο θα έρθει το καλοκαίρι του 2022, με ολόφρεσκες ιστορίες, τέρατα, τοποθεσίες και ακόμη περισσότερα.

Monster Hunter Rise Sunbreak

Mario Party Superstars!

Συνεχίζουμε με το Mario Party Superstars! το οποίο θα φέρει τρία ολοκαίνουργια mini-games τα οποία είναι φανερά επηρεασμένα από την εποχή Nintendo 64.  Αυτά θα είναι τα Woody Woods, Yoshi’s Tropical Island και Horror Land, τα οποία θα μπορούν να παιχτούν είτε Online είτε co-op.

Το παιχνίδι αναμένεται στις 29 Οκτωβρίου.

Νέο υλικό έρχεται στο Animal Crossing New Horizons. Δε μάθαμε περισσότερα παρά μόνο πως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο όπου θα υπάρξει ένα Special Nintendo Direct με όλες τις λεπτομέρειες. Το νέο αυτό υλικό θα έρθει μέσα στον Νοέμβριο.

Animal Crossing 

Kirby and the Forgotten Land

Νέος τίτλος αφιερωμένος στον Kirby. Ο λόγος για το Kirby and the Forgotten Land, έναν platformer-adventure 3D τίτλο, ο οποίος θα φέρει και το στοιχείο του combat.

To παιχνίδι θα έρθει την άνοιξη του 2022 και αυτό είναι το πρώτο trailer:

Metroid Dread

Νέο trailer και για το Metroid Dread!

Πρόκειται για ένα trailer το οποίο θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές των fans της σειράς. Το παιχνίδι θα έρθει στο Nintendo Switch στις 8 Οκτωβρίου.

Απολαύστε:

Splatoon 3

Την εμφάνισή του έκανε και το Splatoon 3! Στο παρακάτω trailer θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε νέα gameplay πλάνα τόσο από το single player μέρος του παιχνιδιού όσο και το multiplayer.

Το παιχνίδι αναμένεται στο Nintendo Switch Μέσα στο 2022 δίχως ακόμη να έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Bayonetta 3

 

Επιτέλους έχουμε τα πρώτα gameplay πλάνα και νέα για το Bayonetta 3!

Platinum Games και Nintendo μας προσφέρουν ένα καταιγιστικό Trailer το οποίο κλείνει με τον καλύτερο τρόπο μιας και μαθαίνουμε πως το παιχνίδι θα έρθει μέσα στο 2022.

Απολαύστε:

Nintendo Switch Online + Expansion Pack

Η Nintendo ανακοίνωσε μία νέα συνδρομή. Πιο συγκεκριμένα την προσθήκη ενός νέου πακέτου στο Νintendo Switch Online, στο οποίο πλέον θα προστεθούν παιχνίδια του Nintendo 64 και SEGA Genesis!

Η τιμή της συνδρομής θα μείνει ως έχει, αλλά για όποιον θέλει να έχει πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο θα πρέπει να δώσει ελαφρώς λίγα περισσότερα χρήματα ώστε να αποκτήσει το Expansion Pack της υπηρεσίας.

Επί προσθέτως η Nintendo ανακοίνωσε δύο νέα ασύρματα χειριστήρια για το Nintendo Switch, τα οποία στην ουσία είναι τα ίδια με του Nintendo 64 και SEGA Mega Drive αντίστοιχα.

Η νέα υπηρεσία θα μπει σε λειτουργία των Οκτώβριο.

Chocobo GP

Ανακοινώθηκε το Chocobo GB! Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο εμπνέεται ξεκάθαρα από το Mario Kart. Πρόκειται για ένα Final Fantasy spinpff racing παιχνίδι στο οποίο θα μπορείτε να παίξετε με αρκετούς ήρωες από το franchise όπως τους Chocobo, Gilgamesh και άλλους…

Το παιχνίδι θα έχει τόσο online οσο και local multiplayer. Ένα mode θα υποστηρίζει έως και 64 παίκτες μάλιστα.

Αναμένεται μέσα στο 2022.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.