Φρέσκο υλικό και πληροφορίες για το Horizon: Forbidden West

560

To Horizon: Forbidden West, είναι σίγουρα ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2022 και δε ένα από τα πιο δυνατά αποκλειστικά χαρτιά της Sony.

Η Guerilla Games μοιράστηκε μαζί μας ολόφρεσκες πληροφορίες για τον τίτλο μέσω του PlayStation Blog τις οποίες θα δούμε παρακάτω.

Αρχικά ο Espen Sogn, head της σχεδίασης του ανοιχτού κόσμου του παιχνιδιού, αναφέρει πως το exploration του open-world θα αφορά αποκλειστικά την Aloy και εσάς, δίχως να ξεφεύγει από την κεντρική ιστορία ή να σας γεμίζει τον χάρτη από ατελείωτο περιεχόμενο. Όσον αφορά δε τον ανοιχτό κόσμο ανέφερε:

1. Το φυλάκιο Oseran θα είναι γεμάτο με φυσικούς πόρους και ευκαιρίες για αποστολές.

2. Εκεί θα μπορέσετε να γνωρίσετε διάφορους χαρακτήρες στο μπαρ της πόλης.

3. Οι NPCs αλληλεπιδρούν ζωντανά με τα πάντα στο περιβάλλον και ο καθένας έχει τη δικιά του προσωπικότητά.

4.Θα έχετε την ευκαιρία να διακρίνετε σε ποια φυλή ανήκουν οι άνθρωποι ανάλογα με το πως συμπεριφέρονται. Για παράδειγμα, οι Tenakth κουβαλάνε το νερό στους ώμους του, οι Utaru το αγκαλιάζουμε με δύναμη ενώ οι Oseram το κουβαλάνε στα χέρια τους.

Το Chainscrape είναι μία τοποθεσία που θα επισκεφτεί η Alloy στις πρώτες ώρες του παιχνιδιού και είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να αποκαλυφθούν πολλά από τα νέα feature της ΑΙ και animations της Guerilla.

Για παράδειγμα, θα υπάρχουν chefs που θα μαγειρεύουν για την Aloy δίνοντάς της stat boosts.

Περνώντας στο customization, τα όπλα αλλά και τα outfits παίζουν πολύ πιο σημαντικό παράγοντα στην επιβίωση, με περισσότερα Perks και πιο εξειδικευμένες αρετές το εκάστοτε.

Ένα παράδειγμα είναι, υπάρχουν outfits που δε δίνουν μόνο resistance αλλά κάνουν και stack τα bonus με το Skill tree το οποίο έχετε δημιουργήσει. Οπότε η σωστή επιλογή από outfit και σωστή επιλογή από skills μπορείτε να γίνεται πολύ δυνατοί.

Πλέον η Alloy θα μπορεί να μεταφέρει έξι όπλα μαζί.

Το Horizon: Forbidden West, αναμένεται στις 18 Φεβρουαρίου του 2022 για PS4 και PS5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.