Το Horizon Forbidden West έρχεται και αυτό μάλλον σε PC!

300

Πριν κάμποσο καιρό, έπειτα την τεράστια λίστα που είχε διαρρεύσει από το NVIDIA GeForce Now, είχαμε δει δεκάδες παιχνίδια τα οποία θα έρθουν σε PC, και μεταξύ άλλων αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation. Αυτή η λίστα φαίνεται πως επιβεβαιώνεται μήνα με τον μήνα, μιας και ότι είχε υπήρχε εντός της, κυκλοφορεί σιγά σιγά.

Μέσα σε αυτή την λίστα λοιπόν, υπήρχε και το Horizon Forbidden West, το sequel του Horizon Zero Dawn. Ακόμη μία λίστα διέρρευσε, μέσω ενός εγγράφου της Sony, στο οποίο θα δούμε την PC έκδοση του Horizon Forbidden West καθώς και το Sackboy: A Big Adventure, το οποίο ανακοινώθηκε και επίσημα πως θα έρθει σε PC πριν λίγες μέρες.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Sackboy: A Big Adventure έρχεται τον Οκτώβριο σε PC – Δείτε τα PC Specs

Σε αυτή την λίστα θα δούμε παράλληλα την κυκλοφορία του Rise of Ronin σε PS5 αλλά και του επόμενου φημολογούμενου Death Stranding με κωδική ονομασία ”Ocean”. Αυτή η λίστα έρχεται να επιβεβαιώσει και τις φήμες για το remaster του Horizon Zero Dawn καθώς και ενός Horizon Online παιχνιδιού. Τέλος, φαίνεται πως ετοιμάζεται και ένα DLC για το Forbidden West!

Η Sony ετοιμάζει Remake/Remaster για το Horizon Zero Dawn (ΦΗΜΗ)

Φυσικά κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι και την επίσημη ανακοίνωση όλων των παραπάνω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.