Το Assassin’s Creed Mirage έρχεται το 2023 και επιστρέφει στις ρίζες του Franchise (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

348

Η Ubisoft στα πλαίσια διεξαγωγής του Ubisoft Forward αποκάλυψε και επίσημα το Assassin’s Creed Mirage!

Όπως είχε διαρρεύσει το Assassin’s Creed Mirage θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Basim, τον οποίο γνωρίσαμε στο Assassin’s Creed Valhalla. Ο τίτλος διαδραματίζεται ιστορικά πριν το Valhalla (20 χρόνια πριν) και θα δούμε τη νεότερη εκδοχή του Basim (17 χρονών), και την πορεία του από έναν κλέφτη στους δρόμους της Βαγδάτης σε Assassin και την άνοδό του στους Hidden Ones.

Πρόκειται για έναν πιο μικρό σε κλίμακα τίτλο, ο οποίος φυσικά ακολουθεί μία ιστορία και δημιουργήθηκε ώστε να κάνει ένα come back στις ρίζες του παιχνιδιού, εκεί που όλα άρχισαν πριν 15 χρόνια.

Στο Assassin’s Creed Mirage, φεύγει μία για πάντα το RPG στοιχείο που γνωρίσαμε στους τελευταίους τίτλους. Το παιχνίδι βασίζεται στο stealth, τα assassinations και το parkour. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Lee Majdoub έχει δανείσει τη φωνή του στον νεότερο Basim (διαφορετική από την πιο ”μεγάλη σε ηλικία” που γνωρίσαμε στο Valhalla) ενώ η βραβευμένη με Emmy, Shohreh Aghdashloo θα δανείσει τη φωνή της στη Roshan, τη μέντορα του Basim.

Εκτός των άλλων η Ubisoft αποκάλυψε και τις εκδόσεις του παιχνιδιού με τη Collector’s Case να ξεχωρίζει. Αυτή εμπεριέχει ένα εντυπωσιακό αγαλματίδιο του Basim 32 εκατοστών καθώς και το deluxe pack (το βρίσκομαι και στην deluxe έκδοση) με ένα Outfit επηρεασμένο από το Prince of Persia και πολλά περισσότερα!

Αξίζει να αναφέρουμε πως όσοι κάνουν Pre-Order τον τίτλο θα λάβουν και μία exclusive αποστολή με όνομα ”The Forty Thieves”.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται μέσα στο 2023 για PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Google Stadia, Amazon Luna, ενώ θα γίνει και διαθέσιμο στην υπηρεσία της Ubisoft, Ubisoft+.

Ακολουθεί το πρώτο Cinematic Trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.